HusCompagniet har nye og indflytningsklare huse til salg over hele landet. Tag på besøg ude i husene eller klik forbi husene her på hjemmeside.

Midt- og Nordjylland

Kærvej
8362 Hørning
Kommende rækkehusprojekt
Dahliavej
8700 Horsens
24 attraktive huse
vr label
Novembervej 19
8700 Horsens
Fremvises efter aftale
Rønnevangsparken 13
8751 Gedved
Fremvises efter aftale

Sønderjylland

vr label
Odins Ager 47
6000 Kolding
Åben søndag d. 9/4 kl. 13-16
vr label
Troldhøj Allé 6
6800 Varde
Åben søndag d. 9/4 kl. 13-16

Fyn

vr label
Flintagergårdvej 67
5250 Odense SV
Åben søndag kl. 13-16

Sjælland

Søbuen
Ullerødbyen i Hillerød
Kun 2 huse tilbage!
Frugtlunden
Blovstrød, 3450 Allerød
Rækkehuse i 1- og 2-plan
Kirkevangen
3480 Fredensborg
4 huse tilbage
Kommende – Skibstrup Stationsvej
3140 Ålsgårde
Rækkehuse i 1-plan

Huse til salg i hele landet

Er du interesseret i alle fordelene ved et nybygget hus, men ønsker du ikke at være en del af hele byggeprocessen? Så har HusCompagniet huse til salg over hele landet, der står klar til, at du kan flytte ind – vel at mærke med alle fordelene som ved nybyg. Alle vores huse er bygget efter nyeste standarder med fokus på at fremtidssikre.

Energivenlige boliger til salg

Alle vores huse er meget energivenlige, og du er garanteret betragtelige besparelser, hvis du kommer fra en ældre bolig. Derudover er der noget helt specielt over at flytte ind i et nyopført hus og gøre det til dit eget: Du sætter dagsordenen. Vi har mange nybyggede typehuse til salg, så hvad enten du ønsker et klassisk vinkelhus, et stort 2-plans hus med garage fra vores planserie eller noget helt tredje, så kan vi hjælpe dig. HusCompagniet tilbyder kort sagt hussalg med dig i fokus.

Køb bolig med altid lave salgspriser

Vi har boliger til salg over hele landet i mange forskellige prislejer. Vi sætter løbende nye huse til salg, så hold dig opdateret på nye boliger og salgspriser her på siden. Tag et kig på listen herover, og se, om ikke netop dit og familiens drømmehjem skulle gemme sig her.

Et hus ikke bare er et hussalg

Med HusCompagniet er et hussalg ikke bare et hussalg.

Der er mange fordele ved at købe bolig med HusCompagniet, og det er ikke bare et traditionelt boligbyggeri. Når du køber hus med os, får du moderne huse til gode priser. Vores huspriser er lave, og der er med sikkerhed et hus, der passer jeres økonomi.

Når du bygger bolig med HusCompagniet, er der altid gode priser på tilbygninger efterfølgende, så du ikke skal frygte, at du kommer til at mangle plads på sigt.

Vores huse til salg har faste ugentlige fremvisninger, og ellers sidder vores kompetente og erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig i vores mange afdelinger, så det er bare med at komme i gang.

Kontakt et af vores lokale salgskontorer, og hør om salgspriser, eller lav en aftale om fremvisning.