Terrasse / Have

Hus, have & terrasse

Indrømmet! En stor del af glæden ved jeres nye hus ligger i haven. Og derfor er det også en vigtig del af vores rådgivning at fortælle jer om, hvordan I får mest muligt ud af den. Forholdet mellem hus og have kan skrues op og ned med antallet af havedøre, store vinduespartier, terrasser, læhjørner og meget mere. Brug lidt energi på at tænke over hvordan jeres udeliv skal se ud. Så kan vi inspirere jer med gode ideer til, hvordan I får mest muligt ud af grunden og havens muligheder.

SPØRG JER SELV:
Skal haven være en legeplads i al slags vejr? Vil I invitere til grill under en overdækning? Ønsker I udgange til både for- og baghave?

Find muligheder i haven

Om sommeren kan haven være et ekstra rum, plads til gæster og leg eller til afslapning – det kræver baren en smule planlægning.

Fakta

  • Vi gennemgår altid lokalplanen for det område, jeres hus skal bygges i.
  • I mange udstykninger er der en gældende lokalplan med rammer for byggelinjer og bestemmelser om materialer m.v.
  • På baggrund af gældende regler, eller en landmåling, kan vi oplyse jer om muligheder og eventuelle begrænsninger for placeringen af huset.
  • Med udgangspunkt i adgangsforhold, lys, sol og vind samt evt. højdegrænse, servitutter o.lign anbefaler vi den bedste placering.
  • Når jeres hus er på tegnebrættet, planlægger vi også ud fra familiens ønsker til terrasser.
  • Hvis I bygger på en grund med en eksisterende have, kan I med fordel vælge at tage hensyn til store, gamle træers placering.
Terrasse
huscompagniet_billede-fem-arkitekturer_web

Bliv inspireret!

Få mere viden og inspiration, klik for at se flere forskellige huse med idéer til eksteriør, interiør, indretning m.m.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search