Projekterende bygningskonstruktør

Er du bygningskonstruktør? Så er her chancen for at skitsere huse i et job, hvor din tekniske viden og praktiske erfaring gør drømme til virkelighed.

Til vores kontorer i Aalborg og Randers søger vi pr. 1. maj 2019 projekterende bygningskonstruktører. Du bedes i ansøgningen angive, om du søger stillingen i Aalborg eller Randers, eller om begge har interesse.

Bliv en del af HusCompagniet

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundens drømme og give dem et hjem skræddersyet til dem. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige huse og materialer, som kan sættes sammen og placeres på alle tænkelige måder. Vi er de førende på markedet og tæller godt 400 kolleger fordelt på 14 kontorer over hele Danmark. Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi kåret som ”Årets Husbygger” fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk.

Tag ansvar for glade kunder fra A-Z

Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Du er med i processen fra start til slut, og ofte deltager du i kundemøder sammen med byggerådgiveren. Din dag foregår med at tale med kunderne, hjælpe dem igennem processen og tegne deres drømmehus til dem. Dine opgaver er:

 • Skitsetegning til salgsafdeling og deltagelse i møder med kunderne
 • Udarbejdelse af tekniske tegninger og detaljer
 • Projektering og konstruktion i Autodesk Revit
 • Kontakt til vore entreprenører og leverandører
 • Udarbejdelse af byggeansøgninger
 • Færdigprojektering
 • Klargøring og overdragelse af projekt til opmåling og produktion

Sparring og gode kolleger

Du bliver en del af et team, hvor vi arbejder tæt sammen på vores projekter. Vi er et socialt team, der ligger stor vægt på sparring og videndeling i hverdagen. Humor og godt humør værdsættes højt, her er højt til loftet og plads til at være dig selv. Vi har fokus på de tekniske detaljer, og du får lov til at følge dine projekter til dørs. Samtidig kan du være sikker på, at du får en hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaverne, da hver opgave er unik baseret på den enkelte kunde.

Bygningskonstruktør, der brænder for projekteringsfasen

Du har formentlig en baggrund som bygningskonstruktør – gerne med baggrund som murer eller tømrer. Alternativt kunne du være teknisk designer med sans for arkitektur og forståelse og erfaring med den praktiske udførelse. Derudover forventer vi, at du:

 • arbejder selvstændigt og varetager projekteringsopgaver
 • kender til de gældende regler på området
 • er superbruger i Autodesk Revit
 • er kreativ med kendskab til arkitektur.

Da du har meget kontakt med kunderne, er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og er meget serviceminded. Du er desuden kreativ og har et godt øje for arkitektoniske finesser, samtidig med at du kan sikre en konstant høj kvalitet.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV senest 28. februar via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/e74wtg

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Projekteringsleder Søren Vesterdorf Hein på tlf. 40 18 06 49.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search