kaeret-7_492-mani_web

Projekterende bygningskonstruktører søges

Lige nu søger vi 1-2 projekterende bygningskonstruktører til vores afdeling i Ringsted.

Er du bygningskonstruktør – gerne med baggrund som murer eller tømrer? Så er her chancen for at skitsere huse i et job, hvor din tekniske viden og praktiske erfaring gør drømme til virkelighed.

Bliv en del af HusCompagniet

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundens drømme og give dem et hjem skræddersyet til dem. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige huse og materialer, som kan sættes sammen og placeres på alle tænkelige måder. Vi er de førende på markedet og tæller godt 400 kolleger fordelt på 14 lokationer over hele Danmark. Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi kåret som ”Årets Husbygger” fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk.

 

”Personligt motiverer det mig, at vi er totalentreprenører, og at vi har ansvaret for alle arbejdsgrupper. Det er op til os at få det hele til at passe sammen – statikken, energien, ventilationen – og sørge for, at alt falder i hak. Det er en spændende proces, og det giver en stor tilfredsstillelse at vide, at vi gør drømmehuset virkeligt,” fortæller Projekteringsleder Sebastian Schwartzbach.

 

Tag ansvar for glade kunder fra A-Z

Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Du er med i processen fra start til slut, og ofte deltager du i kundemøder sammen med byggerådgiveren. Din dag foregår med at tale med kunderne, hjælpe dem igennem processen og tegne deres drømmehus til dem. Dine opgaver er:

  • skitsering af huse
  • projektering og konstruktion i Autodesk Revit
  • udarbejdelse af byggeansøgninger
  • færdigprojektering
  • overlevering til opmåler.

Sparring og gode kolleger

Du bliver en del af et team, hvor vi arbejder tæt sammen på vores projekter. Vi er et socialt team, der ligger stor vægt på sparring og videndeling i hverdagen. Her er fokus på de tekniske detaljer, og du får lov til at følge dine projekter til dørs. Samtidig kan du være sikker på, at du får en hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaverne, da hver opgave er unik baseret på den enkelte kunde.

 

Bygningskonstruktør, der brænder for projekteringsfasen

Du har formentlig en baggrund som bygningskonstruktør – gerne med baggrund som murer eller tømrer. Alternativt kunne du være teknisk designer med forståelse og erfaring med den praktiske udførelse. Derudover forventer vi, at du:

  • arbejder selvstændigt og varetager projekteringsopgaver
  • kender til de gældende regler på området
  • er superbruger i Autodesk Revit
  • er kreativ med kendskab til arkitektur.

Da du har meget kontakt med kunderne, er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og er meget serviceminded. Du er desuden kreativ og har et godt øje for arkitektoniske finesser, samtidig med at du kan sikre en konstant høj kvalitet.

 

Lyder det som noget for dig?
Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/kmrta5

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Projekteringsleder Sebastian Schwartzbach på tlf. 88 62 31 45 eller mobil 61 19 40 48.

Ansøgningsfrist er den 15. februar 2019.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search