Tag ud. Tag væk. Tag dig tid. Tag i fritidshus!

At tage i fritidshus er at tage tid ud af kalenderen og gøre den til sin egen. Gøre den til fritid om man vil. Det er måske derfor, der er så mange fritidshuse og sommerhusgrunde i Danmark.

Vi kan ikke give dig mere fri, men vi kan give dig mere fritid. For på fritidshuse fra HusCompagniet skal du ikke bruge din tid på ombygninger og vedligeholdelse – du skal kun koncentrere om det, der giver dig og din familie værdi. Resten tager vi os af.

Nybyggede fritidshuse fra HusCompagniet er fritidshuse på dine præmisser. Vi bygger ikke kun med glas, sten og træ men i allerhøjeste grad også med tillid og tryghed. Vi stoler så meget på dig og på vores egne evner, at du ikke skal betale for dit fritidshus, før det står færdig.

Du bestemmer fra start til slut

Hvordan det færdige hus ser ud, har du helt selv bestemt. Vi har masser af færdige tegninger på fritidshuse, men det er kun et udgangspunkt, som du kan ændre på alt det, du vil. Det er dig og din families fritid, det handler om, og det skal fritidshuset afspejle. Så om du spejlvender tegningen, tilføjer en garage til motorcyklen eller skal bruge et ekstra værelse, så der også er plads til bedsteforældre, bestemmer alene du. Alle vores fritidshuse får en personlig byggerådgiver tilknyttet, som følger projektet til dørs, og som inkorporerer alle de ønsker, du måtte have undervejs.

Vi er med fra første spadestik

Har du et gammelt fritidshus i forvejen, eller blot en helt tom grund, er du kommet til det rigtige sted. Vi er nemlig også eksperter i sommerhusgrunde. Det er slet ikke så stor en udgift at rive et gammelt fritidshus ned, som du måske går og tror. Og når du ser, hvad du kan få af fritidshuse i stedet for, er vi ikke i tvivl om, at det er en løsning, du vil blive glad for.

Hvis du har købt en af de mange fantastiske sommerhusgrunde, der findes rundt om i landet, er du ikke langt fra at have et mindst ligeså fantastisk fritidshus. Vi klarer tilladelser og opfører nemlig det hele for dig – selvfølgelig til aftalt tid! Det er derfor, vi anser os selv som eksperter i både fritidshuse og sommerhusgrunde.

Frit valg på alle hylder

Når du bygger fritidshuse med os, er det som sagt dig, der sidder i førersædet. Og så er der frit valg på alle hylder. Nogle vil have et spartansk fritidshus, hvor tiden synes at stå stille, og der er ro til at fordybe sig i en god bog eller en hobby.

Andre vil have plads til hele familien og et ekstra legerum til ungerne. Andre igen vil have plads til en hel wellnessafdeling med spabad og sauna. Du kan også få det hele – den eneste begrænsning hos os er størrelsen på folks sommerhusgrunde.

Men fortvivl ikke selvom du ikke har den største sommerhusgrund – vi kan sagtens få plads til hele familien, selvom kvadratmeterne er få. Vores tegnestue har alle dage sørget for fritidshuse med plads til drømme og personlighed, og det laver vi ikke om på.

Byd solen velkommen inde og ude

Vi laver heller ikke om på, at lyset skal strømme frit. Mange ældre fritidshuse udnytter ikke solens lys og varme ideelt. Det gør vores derimod. Store, velplacerede vinduer sørger for fantastisk lysindfald. Og fordi vi er eksperter i sommerhusgrunde hjælper vi dig selvfølgelig også med at placere dit fritidshus, så du får både morgen- og aftensolen, præcis hvor i huset du måtte ønske. Også udendørs ved vi, hvor terrassen skal placeres, hvis du vil have det bedste ud af både solens varme og husets skygge.

Er du blevet overbevist om, at et af vores kommende fritidshuse skal være dit, eller er du bare interesseret i at høre mere, så kontakt os her.

Sælg os din grund

Vi bygger ikke kun fritidshuse, vi sælger også de sommerhusgrunde, de står på. Så hvis du står med en eller flere sommerhusgrunde, du gerne vil af med, så sælg dem til os. Vi mangler altid spændende grunde til vores kunders fritidshuse. Kontakt os her.

Fritidshuse og sommerhusgrunde fra HusCompagniet

Sådan bygger vi

Vi gør det nemt og sjovt at bygge nyt hus. Se her hvordan det foregår, hvordan I kommer i gang og ikke mindst, hvordan I kommer godt i mål med boligdrømmen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search