RIV NED OG BYG NYT DET BETALER SIG!

Find et gammelt hus, riv ned, byg nyt, og gør jeres livs bedste investering.

I kan ikke finde den rigtige byggegrund eller bor måske det helt rigtige sted, men i et ældre hus der ikke møder hele familiens behov.

Et gammelt hus kan hurtigt blive en dyr oplevelse. Det koster let ½-1½ million kroner at ombygge og opdatere et ikke tidssvarende hus. Til sammenligning koster det kun ca. 100.000 kr. at fjerne et gammelt hus, og på den måde kan man få en attraktiv byggegrund ud af et huskøb.
Ved et helt nyt hus er der som oftest betydeligt lavere omkostninger til varme, og vedligeholdelse er der ikke meget af i de første mange år. Også derfor anbefales nedrivning i dag ofte af banker og kreditforeninger.

Der er mange fordele ved at rive ned og bygge nyt.

Først og fremmest får du en langt lavere energiregning, da vores huse er af energimærke A2018. Derudover får du et bedre indeklima, og der er også mere tid til familien da vedligeholdelsen er minimal de første mange år.

Læs om endnu flere fordele ved at bygge nyt her.

Billigere end du tror

Hos HusCompagniet er vi eksperter i at bygge nye huse, og vi bygger ca. 1.900 huse hvert år. Derfor er vores process også snorlige, og det tager i snit 4-6 måneder at bygge et nyt hus fra vi går i jorden.

Prisen på et hus varierer ikke kun på størrelse, men også ud fra hvilke ønsker du som husbygger har til dit drømmehus.

Men hvad koster det så at bygge et hus? Læs mere om priser – klik her.

Bestil vores katalog

Bestil vores katalog her.

Riv ned

 Kontakt os nu

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search