Riv ned og byg nyt – det er der mange gode grunde til

Riv jeres gamle hus ned, byg nyt, og gør jeres livs bedste investering.

I bor måske det helt rigtige sted, men i et ældre hus der ikke møder hele familiens behov. For typisk omkring 125.000,- kan vi rive jeres gamle hus ned og i stedet bygge jeres drømmehus. Det bliver kvarterets billigste byggegrund og dermed måske jeres livs klogeste investering.

Der er mange fordele ved at rive ned og bygge nyt. Først og fremmest får du en langt lavere energiregning da vores huse er af energimærke A2015 – læs mere om energimærker her. Derudover får du et bedre indeklima, og der er også mere tid til familien da vedligeholdelsen er minimal de første mange år.

Læs om endnu flere fordele ved at bygge nyt her.

Billigere end du tror

Hos HusCompagniet er vi eksperter i at bygge nye huse, og vi bygger ca. 1900 huse hvert år. Derfor er vores process også snorlige, og det tager i snit 4-6 måneder at bygge et nyt hus fra vi går i jorden.

Prisen på et hus varierer ikke kun på størrelse, men også ud fra hvilke ønsker du som husbygger har til dit drømmehus.

Men hvad koster det så at bygge et hus? Vi har lagt vores prisfolder ud, så du kan se vores aktuelle fra priser. Du kan finde vores prisfolder her. Vi har også tit kampagner hvor der er skarpe priser på udvalgte modeller eller tilvalgspakker. Klik ind på vores kampagneside for at se de aktuelle kampagner.

Bestil vores katalog

Bestil vores katalog her.

Riv ned

 Kontakt os nu

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search