HusCompagniet

HusCompagniet – Danmarks største leverandør af enfamiliehuse
Hos HusCompagniet har vi 40 års erfaring i at levere drømmehuse til familier i hele Danmark. Faktisk er vi Danmarks største producent af parcelhuse med 14 afdelinger og showrooms spredt over hele landet. Og nu er vi i gang med at udvikle et nyt, spændende forretningsområde, som du får en central rolle i.

En helt ny afdeling
Sammen med direktøren og 1 kalkulatør bliver du bannerfører for vores nye B2B-afdeling. Her er det rækkehuse, vi projekterer og bygger til blandet andet udlejere, boligforeninger, pensionskasser og professionelle investorer. 

Efterhånden som teamet vil vokse, får du og dine kolleger nyt kontor i enten Roskilde eller Københavnsområdet. Indtil da har du mulighed for at arbejde fra et af vores mange kontorer rundt omkring i Danmark, fx i Virum, Hillerød eller Ringsted. 

Projektering fra A til Å
Som vores nye tegner får du ansvar for at projektere større og mindre rækkehusprojekter i 1, 1½ og 2 plan. Du får projekterne fra vores salgsafdeling og har ansvaret for at overlevere til kalkulatør og produktionsleder for endelig udførelse. Du indgår desuden i løbende dialog med byggeledelsen og håndværkerne på pladsen under byggeprocessen. 

Dit arbejde vil bl.a. indebære:

  • projektarbejde, hvor du tegner og detailprojekterer
  • myndighedsarbejde/-behandling, hvor du udarbejder ansøgninger til kommuner og andre myndigheder og bidrager med forståelse af og info om tegninger, de vil mere i dybden med
  • løbende kontakt til aktuelle myndigheder efter godkendelse
  • samarbejde med salg og produktion.

 

Kom med fra start og bliv hørt
Du skal søge denne stilling, hvis du vil have et arbejde med stor variation i opgaverne. Fordi det er dig, der har ansvaret for hele tegneprocessen, bliver det aldrig samlebåndsarbejde – du kommer hele vejen rundt i husene og får virkelig sat din erfaring i spil.

”Vi er lidt som en startup i en etableret virksomhed. Vi har DK’s største byggefirma i ryggen og friheden til at forme forretningsområdet. Så hvis du vil være med helt fra start og have mulighed for indflydelse, er det nu, du skal springe med,” fortæller direktør for B2B Søren Ravn.

Du er en erfaren projekterende og superbruger i Revit
Vi søger dig, der ikke kun bidrager med tegninger, men også visioner og engagement. Du motiveres af at forene kvalitet og effektivitet – og du kan se dig selv løfte ansvaret som den første projekterende i afdelingen.

  • Du er uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende.
  • Du har 3+ års erfaring fra en tegnestue.
  • Du har erfaring med rækkehusprojekter eller andre større byggerier og tilhørende bygningsreglementer.
  • Du er yderst hjemmevant i Revit.

Interesseret?

Kontakt direktør Søren Ravn på 5115 6414, hvis du har spørgsmål eller vil høre flere grunde til, hvorfor du skal blive en del af os.

Hvis du kan se dig selv i rollen, så send ansøgning og CV via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/q5xehm

Vi inviterer løbende kandidater til samtaler, så søg hellere i dag end i morgen.

Vi ser frem til at høre fra dig