HusCompagniet

 

Bliv en del af HusCompagniet

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundens drømme og give dem et hjem skræddersyet til dem. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige huse og materialer, som kan sættes sammen og placeres på alle tænkelige måder. Vi er de førende på markedet og tæller godt 450 kolleger fordelt på 15 lokationer over hele Danmark. Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet har vi branchens højeste kundetilfredshed på Trustpilot.

 

Tag ansvar for glade kunder 

Som skitsearkitekt indgår du i et tæt samarbejde med vores byggerådgivere i salgsafdelingen og du deltager ofte i kundemøder sammen med byggerådgiveren. Din dag foregår med at tale med kunderne og tegne deres drømmehus til dem. Din primære opgave er skitsering af individuelle huse i Autodesk Revit.

 

Sparring og gode kolleger

Du bliver en del af et team, hvor vi arbejder tæt sammen på vores projekter. Vi er et socialt team, der ligger stor vægt på sparring og videndeling i hverdagen. Her er fokus på de tekniske detaljer, og du får lov til at følge dine projekter til dørs. Samtidig kan du være sikker på, at du får en hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaverne, da hver opgave er unik baseret på den enkelte kunde. 

 

Bygningskonstruktør, der brænder for skitsefasen

Du har formentlig en baggrund som bygningskonstruktør eller arkitekt med forståelse og erfaring med den praktiske udførelse. Derudover forventer vi, at du:

  • arbejder selvstændigt 
  • er erfaren i Autodesk Revit 
  • er kreativ med kendskab til arkitektur
  • har lyst til at være på en tegnestue og arbejde tæt sammen med vores salgsafdeling
  • er god til at forstå en kundes behov og ønsker
  • er struktureret og har det godt med at arbejde med deadlines

Da du har meget kontakt med kunderne, er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og er meget serviceminded. Du er desuden kreativ og har et godt øje for arkitektoniske finesser, samtidig med at du kan sikre en konstant høj kvalitet.

  

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning samt dit CV hurtigst muligt via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/da324k

Ansøgningsfrist er d. 23. februar 2020. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte projekteringsleder Martin Jeppesen på tlf. +45 88 62 30 40.

Vi ser frem til at høre fra dig.