HusCompagniet

 

I denne rolle udfolder du din særlige evne til at løse udfordringer, når du med til at sikre, at vi fortsat har nogle af Danmarks mest tilfredse husejerkunder. 

”Du kommer til at fungere som min højre hånd så at sige. Sammen skal vi nemlig sikre en god kundehåndtering på fejl- og mangelsager,” fortæller Teknisk Chef Mikkel Adolf.

 

Velkommen til HusCompagniet

Hos HusCompagniet er et hus ikke bare et hus. Det er en livsinvestering. Vi tegner og bygger individuelt tilpassede drømmehuse, som opfylder vores kunders ønsker. Og det går godt. Vi er i dag Danmarks største producent af typehuse og arkitekttegnede enfamiliehuse.

 

Ansvar for eftersyn og løs kundernes udfordringer

Du bliver en del af en landsdækkende virksomhed og får din daglige gang på vores kontor i Herning. Her får du et hold af 24 engagerede kolleger, som hver især bidrager til vores fortsatte succes. Du får plads i vores produktionsafdeling, hvor vi er 10 medarbejdere i alt.

I hverdagen samarbejder du tæt med vores Tekniske Chef, ligesom du bliver bindeled mellem byggeledernes afslutning af sagen og serviceafdelingen.

Helt konkret bruger du din tid på kontoret og hos kunderne, hvor du bl.a. står for:

  • Det overordnede ansvar for 1 og 5 års gennemgang af vores huse
  • Kundemøder og løbende korrespondance med vores kunder
  • Planlægning og koordinering af service opgaver 
  • Afkald af materialer til opgaven
  • Udførelse af evt. problematikker/serviceopgaver på stedet 

 

”Dit mål er at gøre en forskel for kunderne. Derfor bliver det også din fornemmeste opgave at give dem den bedste behandling, mens du ændrer deres opfattelse af en eventuel fejl ud fra din viden og faglighed på området,” slutter Mikkel, der ser frem til at byde dig velkommen.

 

Tillid og glade kunder i fokus

Hos HusCompagniet har vi en flad organisationsstruktur med et uformelt miljø. Vi arbejder sammen om at skabe værdi og levere det bedste resultat for vores kunder. I teknisk afdeling er tempoet højt, og størstedelen af arbejdsdagen foregår på farten og i marken.

Herudover stoler vi naturligvis på vores medarbejdere. Du får derfor rig mulighed for selv at styre dine arbejdstider – så længe du når dine ting. Vi ved nemlig, at tillid avler indsats og deraf de bedste resultater.

 

Serviceminded spydspids med hænderne skruet godt på

Du er som person selvkørende og arbejder løsningsorienteret og struktureret. Du er vant til at styre entreprenører og er god til at bevare overblikket, imens du har mange bolde i luften. Du har gode kommunikative færdigheder, og du evner at forklare byggearbejde- og regler i øjenhøjde.

Tilmed har du følgende kvalifikationer: 

  • Branchekendskab og erfaring fra en lignende stilling 
  • Byggeteknisk / Håndværksmæssig baggrund 
  • Har kørekort B
  • Fortrolig med PC på brugerniveau 
  • Du taler og skriver dansk samt engelsk på basisniveau

Til gengæld tilbyder vi et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt kompetente og positive kollegaer, hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt en attraktiv lønpakke med pensions- og sundhedsforsikring. 

 

Lyder det som noget for dig?

Kan du se dig selv i rollen, så send din ansøgning og dit CV via dette link:  https://app.jobmatchprofile.com/5dqpye. Vi afholder løbende samtaler, men venter gerne på den rette.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Mikkel Adolf på tlf. +45 2389 68 97.

Vi glæder os til at høre fra dig.