HusCompagniet

 

Velkommen til HusCompagniet

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundernes drømme og give dem et skræddersyet hjem. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af spændende hustyper og materialer. Vi er de førende på markedet og tæller godt 400 kolleger fordelt på 16 kontorer over hele Danmark. Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi kåret som ”Årets Husbygger” fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk. Desuden ligger vi nummer 1 i vores branche på Trustpilot med over 3000 anmeldelser og en score på 4,7 af 5.

 

Vi tilbyder

Synes du at frihed under ansvar og mulighed for hjemmearbejde lyder attraktivt? Hos HusCompagniet lægger vi vægt på et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til familien og fritid samt et godt grin og godt humør på kontoret. Vi tilbyder derudover en attraktiv lønpakke med god pensionsordning, frokostordning, det bedste team af kolleger med et godt kollegialt sammenhold og mange sociale arrangementer. To dage hos os er ikke ens. Du får en stor kontaktflade med daglig kontakt til mange forskellige kunder og samarbejdspartnere. Ligeledes bliver du en del af et entusiastisk team med et positivt livssyn hvor vi i høj grad efterlever vores værdier; tryghed, tillid, trivsel.

 

Mangeartede opgaver med tværfaglig indsigt

Stillingen er todelt som henholdsvis projekterende bygningskonstruktør samt opmåler, hvor du vil fordele tiden ligeligt mellem de to områder. Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Du er med i processen fra start til slut, og ofte deltager du i kundemøder sammen med byggerådgiveren. Din dag foregår med at tale med kunderne, hjælpe dem igennem processen og tegne deres drømmehus til dem. Som opmåler hjælper du byggerådgiverne med at indhente materialepriser, opmåle samt bestille materiale til byggerierne samt klargøre sagerne til overlevering til byggelederne. Du vil således få en tværfaglig rolle, hvor det er vigtigt at kunne holde mange bolde i luften.

 

Teknisk eller faglig baggrund og god til at drive egne opgaver

Du har formentlig en baggrund som bygningskonstruktør – gerne med baggrund som murer, tømrer eller kalkulatør. Derudover forventer vi, at du:

  • er superbruger i Autodesk Revit 
  • arbejder selvstændigt og varetager projekteringsopgaver
  • er kreativ med kendskab til arkitektur, men samtidig har styr på de små detaljer
  • er god til at samarbejde
  • kender til de gældende regler på området
  • er fortrolig med excel
  • er struktureret og god til at bevare overblikket med mange bolde i luften

Da du har meget kontakt med kunder og samarbejdspartnere, er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og er meget serviceminded.

 

Sparring og gode kolleger

Vi er et socialt team der arbejder tæt sammen på vores projekter og vi ligger stor vægt på sparring og videndeling. Her er fokus på de tekniske detaljer, og du får lov til at følge dine projekter til dørs. Samtidig kan du være sikker på, at du får en hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaverne, da hver opgave er unik baseret på den enkelte kunde.

 

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV senest 20. september 2021 via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/fk4r7w/huscompagniet/saq4qh/bygningskonstruktoropmaler

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte projekteringsleder Nicolai Bech-Outzen på tlf. 88 62 28 46 eller nla@huscompagniet.dk.