HusCompagniet

Bliv en del af HusCompagniet

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundens drømme og give dem et hjem skræddersyet til dem. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige huse og materialer, som kan sættes sammen og placeres på alle tænkelige måder. Vi er de førende på markedet og tæller godt 550 kolleger fordelt på 15 lokationer over hele Danmark. Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi kåret som "Årets Husbygger" fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk.   

”Personligt motiverer det mig, at vi er totalentreprenører. Vi har ansvaret for alle faggrupper og ikke mindst alle byggeriets projekteringsfaser fra skitsering til mængdeberegning. Det er op til os at få det hele til at passe sammen inden for det økonomiske budget som bygherre stiller til rådighed. Kadencen er rigtig høj, hvilket gør at man ofte har mange projekter kørende samtidigt. Det er en spændende proces, der gør at dagene er fyldte med forskellige udfordringer. Ambitionen er at give bygherre følelsen af, at de er de eneste kunder i butikken,” udtaler Anders Vikkelsø, projekteringsleder i Odense. 

 

Tag ansvar for glade kunder fra A-Z

Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Du er med i processen fra start til slut. Din dag foregår med at skitsere/projektere énfamiliehuse i en tæt dialog med vores byggerådgivere samt afholde afklarende projekteringsmøder med såvel bygherre som byggeledere og ikke mindst kollegaer i tegnestuen. Dine opgaver er:

 • Dispositionsforslag og skitsering
 • Udarbejdelse af myndighedsprojekter
 • Dialog med myndigheder
 • Bygherrerådgivning
 • Hovedprojektering
 • Mængdeberegning

 

Sparring og gode kolleger

Du bliver en del af et team, hvor vi arbejder tæt sammen på vores projekter. Vi er et socialt team, der ligger stor vægt på sparring og videndeling i hverdagen. Der er plads til indlæring og vi sætter en ære i at lykkedes samlet. Den daglige omgangstone er meget uformel med højt til loftet. Vi har fokus på de tekniske detaljer, og du får lov til at følge dine projekter til dørs. Samtidig kan du være sikker på, at du får en hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaverne, da hver opgave er unik baseret på den enkelte bygherre. 

 

Bygningskonstruktør, der brænder for projekteringsfasen

Du er uddannet bygningskonstruktør - gerne med baggrund som murer eller tømrer. Derudover forventer vi, at du:

 • arbejder selvstændigt og kan varetage projekteringsopgaver
 • har en god teknisk konstruktionsforståelse
 • er løsningsorienteret og handlekraftig
 • er superbruger i Autodesk Revit
 • er kreativ med kendskab til arkitektur
 • I stand til at håndtere mange opgaver ad gangen.

Da du ofte vil have kontakt med bygherre, er det vigtigt, at du er i stand til at konvertere fagsprog til almindelig tale samt kunne sætte dig i bygherre sted. Du er desuden kreativ og har et godt øje for arkitektoniske finesser, samtidig med at du kan sikre en konstant høj kvalitet.

 

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via følgende link: https://app.jobmatchprofile.com/ya42cg. Ansøgningsfrist er d.15. februar 2020. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte projekteringsleder Anders Vikkelsø på tlf. +45 23 89 71 71.

Vi glæder os til at høre fra dig.