HusCompagniet

Bliv en del af HusCompagniet
HusCompagniet er et byggefirma, som er branchens bedste husbygger - Kunderne har kåret os til ”Årets Husbygger” fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk. Vi tilbyder landets største udvalg af forskellige huse og materialer, derfor har vi også brug for branchens dygtigste medarbejdere som brænder for at give kunderne en perfekt oplevelse. Vi er ca. 400 medarbejdere og solgte ca. 1500 huse i 2019. 

”Personligt motiverer det mig, at vi er totalentreprenører, og at vi har ansvaret for alle arbejdsgrupper. Det er op til os at få det hele til at passe sammen – statikken, energien, ventilationen – og sørge for, at alt falder i hak. Det er en spændende proces, og det giver en stor tilfredsstillelse at vide, at vi gør drømmehuset virkeligt,” fortæller projekteringsleder Jesper Jensen.  

Tag ansvar for glade kunder fra A-Z
Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Du er med i processen fra start til slut, og ofte deltager du i kundemøder sammen med byggerådgiveren. Din dag foregår med at rådgive kunderne, hjælpe dem igennem processen samt projektere deres drømmehus til dem. Dine opgaver vil bl.a. være: 

  • Konstruktionsløsning af arkitekttegnede huse
  • Kunderådgivning
  • Skitsering af huse
  • udarbejdelse af byggeansøgninger
  • færdigprojektering af arkitekttegnede huse

 

Sparring og gode kolleger
Du bliver en del af et team, hvor vi arbejder tæt sammen på vores projekter. Vi har en af de bedste arbejdspladser i Horsens, synes vi selv - Vi er et socialt team, der ligger stor vægt på sparring og videndeling i hverdagen. Her er fokus på de tekniske detaljer, og du får lov til at følge dine projekter til dørs. Samtidig kan du være sikker på, at du får en hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaverne, da hver opgave er unik baseret på den enkelte kunde. 

Dine faglige kvalifikationer
Du har en baggrund som bygningskonstruktør – samt med baggrund som murer eller tømrer, med forståelse og erfaring med den praktiske udførelse. Derudover forventer vi, at du:

  • arbejder struktureret og selvstændigt samt varetager projekteringsopgaver
  • kender til de gældende regler på området
  • kan projektere i Autodesk Revit
  • er kreativ med kendskab til arkitektur

Da du har meget kontakt med kunderne, er det vigtigt, at du brænder for at give kunderne den perfekte oplevelse samt at kommunikere og er meget serviceminded. Du er desuden kreativ og har et godt øje for arkitektoniske finesser, samtidig med at du kan sikre en konstant høj kvalitet.

Vil du ansøge?

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Projekteringsleder Jesper Jensen på 30 56 09 82

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/2crp3g