HusCompagniet

 

Velkommen til HusCompagniet

HusCompagniet har siden 1972 bygget huse til danskerne og er i dag den største på markedet for nybyggeri af enfamiliehuse. Det har betydet, at HusCompagniet i fem år i træk er blevet kåret som Årets Håndværker, og at vi i dag tæller godt 550 kollegaer. HusCompagniet er ejet af nordens største kapitalfond EQT. Bag EQT står en lang række danske kerneinvestorer, heriblandt store pensionsselskaber som PFA og Danica Pension. Læs mere om HusCompagniet på www.huscompaniet.dk.

 

Dine primære arbejdsopgaver

Som Financial Controller vil du få et bredt og selvstændigt ansvar i vores Koncernregnskabsafdeling med selvstændige ansvarsområder og som en aktiv part i optimering og effektivisering af vores månedsafslutnings- og eksterne rapportering samt deltagelse i optimering af vores ny-implementerede ERP system. Dine opgaver vil være alsidige og omfatter blandt andet:

 • Vedligeholde og løbende optimere vores årsrapport samt eksterne rapportering som aflægges efter IFRS
 • Udarbejdelse af årsregnskaber for koncernen samt datterselskaber
 • Koordinere, drive og optimere månedsafslutningsprocessen
 • Udarbejdelse af rapportering til bestyrelsen 
 • Gennemgang af selskabets selvangivelser som er udarbejdet af eksterne parter
 • Supportere forretningen og bogholderiet med regnskabsmæssige problemstillinger 
 

Dine kvalifikationer

Du har minimum 3 års erfaring indenfor controlling i en regnskabsfunktion eller som revisor fra et større revisionsfirma. Dette har du underbygget med en HD-R eller Cand. Merc.

Du har stærke IT kundskaber og gerne superbruger af Excel, endvidere vil erfaring med Navision være en fordel.

Det er afgørende, at du selv behersker de regnskabsmæssige principper, som ligger til grund for vores arbejde samt har en naturlig interesse i at forstå virksomheden og dens forskellige forretningsområder.

Du skal kunne bevare overblikket i forhold til koncern rapportering og samtidig være hands-on. Samarbejdsevner, struktur og analytiske evner vægtes ligeledes højt.

 

Hvem er du som person

Du trives med en varierende hverdag, der både indeholder overordnede opgaver på koncern niveau, men også rutineprægede opgaver. Du evner at tænke innovativt i forhold til optimering af både rapportering og økonomiske processer, og det er i den forbindelse vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og er initiativrig, engageret og proaktiv i opgaveløsning. Du er udadvendt og trives i et uformelt arbejdsmiljø med direkte kommunikation. Du er samarbejdsorienteret, men kan samtidig være udfordrende i forhold til de decentrale regnskabsfunktioner og de forretningsansvarlige.

 

Vi tilbyder

 • Et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt kompetente og positive kollegaer
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • Et arbejdsmiljø med et lavt hierarki og med eksponering til ledelsen, hvor du bl.a. vil sidde i åben kontor med Group CFO’en
 • Bred kontakt med resten af organisationen – både til den kommercielle og den tekniske del af organisationen
 • Løn og ansættelsesvilkår der matcher dine kvalifikationer
 • Tiltrædelse snarest muligt

 

Spørgsmål til jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Koncern Regnskabschef Ulrik Jensen på utj@huscompagniet.dk eller telefon +45 23 99 77 77.

 

Ansøgningen sendes til

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning samt dit CV hurtigst muligt via følgende link: https://app.jobmatchprofile.com/f7u4q6. Ansøgningsfrist er d. 15. februar 2020.  

Vi ser frem til at høre fra dig.