HusCompagniet

 

Velkommen til HusCompagniet

HusCompagniet har siden 1972 bygget huse til danskerne og er i dag den største på markedet for nybyggeri af enfamiliehuse. Det har betydet, at HusCompagniet i fem år i træk er blevet kåret som Årets Håndværker, og at vi i dag tæller godt 550 kollegaer. HusCompagniet er ejet af nordens største kapitalfond EQT. Bag EQT står en lang række danske kerneinvestorer, heriblandt store pensionsselskaber som PFA og Danica Pension. Læs mere om HusCompagniet på www.huscompaniet.dk.

 

Dine primære arbejdsopgaver

Som Financial Controller vil du få et bredt og selvstændigt ansvar i vores Koncernøkonomiafdeling med selvstændige ansvarsområder og som en aktiv part i optimering og effektivisering af vores månedsafslutnings- og budgetproces samt deltagelse i optimering af nyt ERP system. Dine opgaver vil være alsidige og omfatter blandt andet:

 • Koordinere, drive og optimere månedsafslutningsprocessen
 • Vedligeholde og løbende optimere månedsrapporteringsmodel samt budgetmodel
 • Opdatere månedlige analyser samt kommunikation heraf til forretningsansvarlige
 • Agere økonomisk sparringspartner i forhold til de ansvarlige for indkøb, IT, HR og marketing
 • Bidrage aktivt i budgetproces, bl.a. i forhold til FTE og lønbudget
 

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har minimum 3 års erfaring som controller, revisor eller konsulent og med en kandidatuddannelse. Du skal være faglig robust og med en stærk personlighed, som gør dig i stand til at agere sparringspartner for vores decentrale regnskabsfunktioner, forretningsansvarlige samt funktionschefer. Du skal kunne bevare overblikket i forhold til koncern rapportering og samtidig være hands-on. Samarbejdsevner, struktur, analytiske evner, systemflair og godt humør vægtes ligeledes højt.

 

Hvem er du som person

Du trives med en varierende hverdag, der både indeholder overordnede opgaver på koncern niveau, men også rutineprægede opgaver. Du evner at tænke innovativt i forhold til optimering af både rapportering og økonomiske processer, og det er i den forbindelse vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og er initiativrig, engageret og proaktiv i opgaveløsning. Du er udadvendt og trives i et uformelt arbejdsmiljø med direkte kommunikation. Du er samarbejdsorienteret, men kan samtidig være udfordrende i forhold til de decentrale regnskabsfunktioner og de forretningsansvarlige.

 

Vi tilbyder

 • Et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt kompetente og positive kollegaer
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • Et arbejdsmiljø med et lavt hierarki og med eksponering til ledelsen, hvor du bl.a. vil sidde i åben kontor med Group CFO’en
 • Bred kontakt med resten af organisationen – både til den kommercielle og den tekniske del af organisationen
 • Løn og ansættelsesvilkår der matcher dine kvalifikationer
 • Tiltrædelse snarest muligt

 

Spørgsmål til jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Koncern Økonomichef Peter Sørensen på pas@huscompagniet.dk eller telefon 29 13 78 61.

 

Ansøgningen sendes til

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning samt dit CV hurtigst muligt via følgende link: https://app.jobmatchprofile.com/xfcexg. Ansøgningsfrist er d. 20/12-2019. 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Læs mere om os på www.huscompagniet.dk