HusCompagniet

HusCompagniet – Danmarks største leverandør af enfamiliehuse
Hos HusCompagniet har vi 40 års erfaring i at levere drømmehuse til familier i hele Danmark. Faktisk er vi Danmarks største producent af parcelhuse med 14 afdelinger og showrooms spredt over hele landet. Og nu er vi i gang med at udvikle et nyt, spændende forretningsområde, som du får en central rolle i.

En helt ny afdeling
Sammen med direktøren og 1 tegner bliver du bannerfører for vores nye B2B-afdeling. Her er det rækkehuse, vi projekterer og bygger til blandet andet udlejere, boligforeninger, pensionskasser og professionelle investorer.

Efterhånden som teamet vil vokse, får du og dine kolleger nyt kontor i enten Roskilde eller Københavnsområdet. Indtil da har du mulighed for at arbejde fra et af vores mange kontorer rundt omkring i Danmark, fx i Virum, Hillerød eller Ringsted.

Lav præcise kalkulationer på byggematerialer
Som kalkulatør/opmåler er du selvfølgelig ansvarlig for opmåling og beregning af materialer til vores rækkehuse. Men en anden helt central del af jobbet er at sparre og samarbejde med tegnestuen og byggeledelsen – løbende og i forskellige faser af projektet. Både i forhold til at optimere projektet fra start og at følge op på mangler undervejs.

Helt konkret vil du bl.a.:

  • beregne mængden af materialer og udarbejde rekvisitioner på bestillingerne
  • lave forkalkulationer, så vores projekter overholder budgettet
  • føre kontrol med ordrebekræftelser og fakturaer
  • kontrollere overensstemmelse mellem tegningsmateriale og salgskontrakt.

 

Undgå samlebåndsarbejdet
Måske rimer rækkehuse ikke på variation og udfordringer for dig? I så fald må du tro om igen. Vi synes faktisk, at de skiftende projekter er den helt store fordel ved det, vi laver. I stedet for at blive et lille tandhjul i et stort maskineri, hvor du udelukkende står for indvendige døre på 18 forskellige etager, kommer du hele vejen rundt om materialer – og har nye opgaver hver dag!

”Vi er lidt som en startup i en etableret virksomhed. Vi har DK’s største i ryggen og friheden til at forme forretningsområdet. Så hvis du vil være med helt fra start og sætte dit præg på afdelingen, er det nu, du skal springe på,” fortæller direktør for B2B Søren Ravn.

Detaljerytter med erfaring fra byggeri
Du er typen, der hænger dig i decimaler! Der motiveres af at konkurrere med dig selv i præcision. Og som føler ansvar for dit arbejde – også efter du indledningsvis har overleveret til næste fase, så derfor er du proaktiv omkring at tjekke op på processen.

  • Du har erfaring fra en lignende stilling med rækkehusprojekter eller andre større byggerier, så du har noget viden om bygningsreglementer og de udfordringer, der kan opstå. 
  • Alternativt har du erfaring med parcelhuse og mod på en stejl læringskurve.
  • Du har helst en uddannelse som håndværker, byggetekniker, teknisk assistent eller lignende, måske med en teoretisk overbygning som konstruktør eller ingeniør, men det er ikke et krav.
  • Du er bekendt med Excel.

Interesseret?

Kontakt direktør Søren Ravn på 5115 6414, hvis du har spørgsmål eller vil have flere grunde til, hvorfor du skal søge stillingen.

Hvis du kan se dig selv i rollen, så send ansøgning og CV via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/y5gm2a

Vi inviterer løbende kandidater til samtaler, så søg hellere i dag end i morgen.

Vi ser frem til at høre fra dig!