HusCompagniet

 

Har du en håndværksmæssig baggrund, overbygning som konstruktør eller måske erfaring fra en trælast? Og vil du spille en central rolle i projekteringen hos den største producent af huse i Danmark?

 

HusCompagniet – Danmarks største producent af enfamiliehuse

Hos HusCompagniet er et hus ikke bare et hus. Det er en livsinvestering. Vi tegner og bygger individuelt tilpassede drømmehuse, som opfylder vores kunders ønsker. Og det går godt. Vi er i dag Danmarks største producent af individuelt indrettede enfamiliehuse.

Vi leder efter dig til at blive en del af vores tegnestue i Aarhus. Mere præcist vil du slutte dig til vores team af projekterende og kalkulatør, hvor du får 10 erfarne kolleger.

 

Beregn materialerne til vores byggeprojekter

Som kalkulatør får du ansvaret for at beregne og bestille materialer til vores byggeprojekter – i tæt samarbejde med tegnestuen og byggeledelsen. Når et projekt er tegnet, og der er lavet materialevalg, sendes det videre til dig. Derfra beregner du mængden af materialer og udarbejder rekvisitioner på bestillingerne. Når dine opmålinger er færdige, og materialerne er bestilt, overleverer du projektet til byggelederen. Derudover kommer du til at:

  • lave forkalkulationer, så vores projekter overholder budgettet
  • lave kontrol af ordrebekræftelse samt fakturahåndtering
  • føre kontrol med overensstemmelse mellem tegningsmateriale og salgskontrakt.
 

 

”Her tror vi på sidemandsoplæring, og du vil hurtigt komme i gang med arbejdet. Først får du en introperiode til hele organisationen, og efterfølgende har du en af dine dygtige kolleger tilknyttet, som du kan sparre med,” siger projekteringsleder Carsten Jessen.

 

 

Bliv et vigtigt led i vores projekter

Du skal søge denne stilling, hvis du gerne vil arbejde for den førende spiller, når det kommer til opførelse af huse i Danmark. Rollen som kalkulatør er ikke bare vigtig for, at vi når godt i mål med vores projekter. Dine præcise beregninger vil også give genlyd i projekternes økonomi.

 

”Du bliver en afgørende del af projekteringen – og byggeriet. Fra din plads på kontoret er det dig, der laver den skarpe beregning, som sikrer, at der ikke er et materialespild, når husene står færdigt. Og det er især en stilling for dig, der får et sug i maven, når du rammer plet, og det færdige hus og materialerne går op i en højere enhed,” fortsætter Carsten.

 

Har du det, der skal til?

Vi ser mange måder, du kan blive vores nye kalkulatør. Vi forestiller os, at du:

  • har en uddannelse som håndværker, byggetekniker, teknisk assistent eller lignende, måske med en overbygning som konstruktør – erfaring fra en trælast er også en mulig tilgang til denne stilling
  • er komfortabel i brugen af Excel.

Personligt går du meget op i detaljerne, og for dig går der helt sport i, at der ikke skal være en mursten for meget eller for lidt, når byggeriet er afsluttet.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen – eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal blive vores kalkulatør? Så kan du ringe til projekteringsleder Carsten Jessen på 4010 8296. Du kan sende dit CV og ansøgning vi dette link: https://app.jobmatchprofile.com/hgxm55

Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!