HusCompagniet

 

Velkommen til Ingeniørteamet

Du bliver en del af et skrapt ingeniørteam i Teknik og Indkøb som består af 14 engagerede og dygtige kollegaer. Vi har det godt og er gode til at sparre med hinanden i hverdagen, selvom vi har travlt med at tegne og bygge individuelle tilpassede drømmehuse, som opfylder vores kunders ønsker.

 

Primære arbejdsopgaver

Som vores ingeniør vil du få ansvaret for dine egne byggeprojekter, hvor du skal sikre, at projekterne følges til dørs og dermed lykkes ude på byggepladserne.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Lave statiske beregninger, som efterfølgende sendes til godkendelse hos kommunen
  • Er teknisk support på tværs af virksomhedens for alle led af byggeriet 

 

Fagnørd med fokus på detaljen 

Som person har du gode samarbejdsevner. Du er udadvendt, smilende og har et godt humør og vil være med til at bidrage til en god hverdag i afdelingen, og så er du:

  • Erfaren og er uddannet bygningsingeniør 
  • God til at kommunikere på forskellige niveauer – både mundtligt og skriftligt
  • Detaljeorienteret og har et godt overblik over flere sager på en gang
  • Effektiv i dit arbejde, proaktiv, løsningorienteret og engageret
  • Erfaring med tegneprogrammet Revit samt Microsoft office-pakken

 

Hvad kan du forvente af os?

Vi bliver en del af en spændende virksomhed i vækst, hvor vores organisation har et fladt hierarki og et uformelt miljø med højt til loftet. Vi nyder at være sammen gennem årlige sociale arrangementer, hvilket også har betydet, at vi har en høj anciennitet blandt vores medarbejdere.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere trives, og vi vil være med et at udvikle vores medarbejdere både fagligt og personlig.  Vi tilbyder herudover en attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring samt gode lønforhold efter kvalifikationer og stiller al påkrævet arbejdsudstyr til rådighed.

 

Er du vores nye ingeniør?

Er du interesseret i at blive vores nye ingeniør, så sende dit CV og en ansøgning hurtigt muligt via linket: https://app.jobmatchprofile.com/7ppteu

Vi holder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Gruppeleder Gunnar Christensen på tlf. +45 40 15 37 99. 

 

HusCompagniet bygger hvert år mere end 1.800 hjem sammen med vores kunder, og vi er med hele vejen – i rådgivning, projektering og byggeri.  Vores kunders hjem bliver bygget på et fundament af mere end 40 års erfaring. Vi har 15 lokale kontorer med showrooms, 8 udstillingsbyer og over 50 forskellige udstillingshuse fordelt rundt i Danmark. Vi har dygtige, lokale byggerådgivere på alle vores kontorer, der hjælper familier med at forvandle deres boligdrøm til drømmebolig. Vi hjælper også familier med at bygge drømmeboligen i Sverige, og med investorer udvikler vi skønne rækkehusområder til udlejning. Du bliver en del af et motiveret team, der sætter barren højt og har et godt sammenhold