HusCompagniet

 

På grund af et stigende aktivitetsniveau for vores digitale online platform HusOnline søger vi en salgstrainee til vores team på Sjælland. Som vores nye salgstrainee kan du se frem til et unikt salgsjob, hvor du kommer gennem et udviklingsforløb som sælger med udgangspunkt i teori men mest praktik og learning by doing.

I HusOnline har vi fokus på at opfylde kundernes boligdrømme og give dem en online byggeproces, hvor vejen til deres nye hjem er både kortere, smartere, nemmere og billigere. 

Vi har sammensat et alsidigt husprogram med alle de moderne valg og løsninger, som 90% af kunderne efterspørger netop nu. Convenience er nøgleordet.

Som salgstrainee får du chancen for at guide og vejlede vores kunder fra start til slut via deres online bestilling. Kommunikation med kunderne vil være online møder, chat eller mails. Der vil også være mulighed for at møde vores kunder i vores udstillingshuse hver søndag. Du kan forvente at skulle arbejde cirka to ud af tre søndage.

En stor del af jobbet vil være den indledende kundehåndtering/screening og opfølgning, så kunden placeres i den rigtige kunderejse og forløb. Nogle kunder sælger du selv til, andre henvises med kvalitet til vores kerneforretning. Det vigtigste i jobbet som salgstrainee er, at kunden skal føle sig velkommen og imødekommet fra første klik eller chat.

At bygge et hus er en kæmpe beslutning, men det er netop dig som kan hjælpe kunden til, at de kommer trygt i hus med få klik og får gjort deres boligdrømme til virkelighed.

En naturlig udvikling for en salgstrainee er på sigt at blive byggerådgiver i HusCompagniet men tidshorisonten vil variere efter den profil, som vi ansætter og vi fastsætter individuelle udviklingsmål.

 

Bliv en del af et succesfuldt hold

Du bliver en del af dygtige kollegaer som vil støtte dig i at blive den bedste salgstrainee. Vi er et stærkt team, og for os er det en livsstil at skabe drømmehuse.

Vi har højt til loftet og nyder at komme på arbejde hver dag. Vi værdsætter humor og godt humør i vores fleksible hverdag, hvor du selv planlægger din tid og nyder at møde kunderne ved arrangementer i vores udstillingshuse og ved onlinemøder m.v.

Der kan være mange indgange til jobbet som salgstrainee f.eks. er du nyuddannet fra et pengeinstitut eller måske du allerede har lidt erfaring som ejendomsmægler, bankrådgiver eller sælger hvor du f.eks. har hjulpet kunder med online købsprocesser.

Din personlighed er vigtig. Vi forventer derfor:

  • Du er udadvendt og god til at skabe og opbygge relationer via online medier
  • Du er serviceminded og imødekommende, da kundetilfredshed er et altafgørende parameter 
  • Du er vant til at arbejde selvstændigt
  • Du god til at formulere dig skriftligt

Herudover forventer vi, at du har egen bil.

 

Tiltrædelse og attraktiv lønpakke

Tiltrædelse snarest muligt. 

Du vil blive en del af vores HusOnline salgstrainee hold og samtidig være tilknyttet vores kontor i Ringsted.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke som indeholder garantiløn, provision, pension og sundhedsforsikring.

 

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler efter ansøgningsfristen. Send din ansøgning og dit CV via dette link: 
https://app.jobmatchprofile.com/fk4r7w/huscompagniet-holding-as/pemgts/salgstrainee-husonline-ringsted 

Ansøgningsfrist er 15. august 2024

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Peter Jakobsen på tlf.  30 32 19 69.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Om os

HusCompagniet bygger hvert år et stort antal huse sammen med vores kunder, og vi er med hele vejen – i rådgivning, projektering og byggeri.  Vores kunders hjem bliver bygget på et fundament af 50 års erfaring. Vi har lokale kontorer med showrooms & udstillingsbyer i hele Danmark. Vi har dygtige, lokale byggerådgivere på alle vores kontorer, der hjælper familier med at forvandle deres boligdrøm til drømmebolig. Vi hjælper også familier med at bygge drømmeboligen i Sverige, og med investorer udvikler vi skønne rækkehusområder til udlejning. Du bliver en del af et motiveret team, der sætter barren højt og har et godt sammenhold.