HusCompagniet

Vi tilbyder dig en spændende og lærerig stilling i en virksomhed med store ambitioner, hvor du sidder midt i arbejdet med koncernens vigtigste emner. Du bliver en del af en konstruktiv, uformel og flad organisation.

 

En afdeling i udvikling 

I BI teamet er vi er dem, der sikrer at beslutninger bliver truffet baseret på fakta. Vi er dem, der bl.a. er ansvarlige for at integrere data fra interne og eksterne datakilder samt for rapportering og analyser for at sikre bedre og innovativ driftsstyring og driftsrapportering.

Der er i dag etableret en moderne og velkørende platform, der primært driver ledelses-, finans- og operationelle rapporter, men også integrerer såvel centrale som eksterne IT-systemer med stamdata. Vi bliver mødt af et øget behov for ny indsigt i data samtidig med en øget interesse for brug af nye teknologier såsom Automatisering, Self-Service BI og potentielt Machine Learning.

Næste step for os er at bruge vores datagrundlag til at skabe analyser, som danner grundlag for initiativer og beslutninger i HusCompagniet, som f.eks. større kundetilfredshed, bedre rådgivning, bedre prissætning, optimering af leverandør- og samarbejdsaftaler, procesoptimering, digitalisering, investeringspotentiale mv. Vi søger dig, der kan hjælpe os med at få endnu mere ud af data. Dig, der vil være med til at levere analyse og udvikle modeller og derved give forretningen nye værdifulde indsigter. Dig, der vil løfte BI til nye højder i HusCompagniet.

 

Din rolle & arbejdsopgaver 

Du får en rolle både i arbejdet med data, opbygning af rapporter og i analysearbejdet. Det forventes, at du efter oplæring vil kunne aflaste med back-end (databaser og ETL), udvikling af kuber samt opsætning og tilretning af rapporter i Power BI. Dine vigtigste opgaver vil være at omdanne forretningsbehov til nye løsninger samt sikre driften af de nuværende løsninger.

Du kommer til at have din daglige gang på vores kontor i Virum med eventuelle møder på vores andre kontorer i Danmark. Vi arbejder med hele forretningen fra ledelsen helt ned til den enkelte kunderådgiver med over 350 aktive brugere af vores data-løsninger i Danmark og Sverige.

 

Profil

Du trives i en flad organisation, hvor alle arbejder tæt sammen og bidrager til fællesskabet. Vi stræber efter at fejre hinandens successer og lære af fejl. Ideelt set har du en relevant uddannelse med fokus på data eller matematik, og en passion / ‘drive’ for at arbejde med data og IT. Det forventes desuden også, at du taler flydende dansk.

Det vigtigste er, at du:

 • Er nysgerrig på data og mennesker
 • Har stærke analytiske evner
 • Har en udadvendt og serviceminded indstilling til brugerne af vores løsninger og er drevet af at forstå forretningens behov og finde de bedste løsninger
 • Er kvalitetsbevidst og god til at grave dig ned i sammenhænge i data og se muligheder
 • Er kreativ og visionær og kommer med ideer til løsninger eller metoder
 • Kan forklare analytiske resultater og sammenhænge til kollegaer uden teknisk erfaring
 • Er en ambitiøs, struktureret, ansvarsbevidst og dreven person, der er nysgerrig på at lære
 • Har interesse for at øge din forretningsmæssige forståelse

 

Tekniske kompetencer

HusCompagniet BI kører en ren Microsoft-platform, og vi ser gerne, at du har lyst til at lære eller måske allerede har et par års erfaring med:

 • Power BI, SQL og Azure DevOps
 • Azure Data Factory, Data Flows og Power Automate
 • Microsoft Power App
 • Python / R eller tilsvarende
 • Statistisk, metode, modellering og ML

 

Kontakt

Ansøg stillingen ved at sende dit CV samt motiverede ansøgning via linket: https://app.jobmatchprofile.com/fk4r7w/huscompagniet/kewh3y/data-engineer

Ansøgningsfrist er den 26. august 2022.

For yderligere spørgsmål kontakt Head of BI Ditte Bruhn på telefon +45 2067 0426 eller mail dib@huscompagniet.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Om HusCompagniet

HusCompagniet bygger hvert år mere end 1.800 hjem sammen med vores kunder, og vi er med hele vejen – i rådgivning, projektering og byggeri.  Vores kunders hjem bliver bygget på et fundament af 50 års erfaring. Vi har 15 lokale kontorer med showrooms, 8 udstillingsbyer og over 50 forskellige udstillingshuse fordelt rundt i Danmark. Vi har dygtige, lokale byggerådgivere på alle vores kontorer, der hjælper familier med at forvandle deres boligdrøm til drømmebolig. Vi hjælper også familier med at bygge drømmeboligen i Sverige, og med investorer udvikler vi skønne rækkehusområder til udlejning.

Du bliver en del af et motiveret team, der sætter barren højt og har et godt sammenhold.