HusCompagniet

Velkommen til HusOnline by HusCompagniet

I HusOnline har vi fokus på at opfylde kundernes boligdrømme og give dem en online byggeproces, hvor vejen til deres nye hjem er både kortere, smartere, nemmere og billigere. Derfor tilbyder vi et forløb, hvor vi guider kunden lige fra start til slut, så kunden kommer trygt i hus med få klik. Vi har lavet fremtidens typehus, hvor vi, på baggrund af årtiers erfaring, har sammensæt et alsidigt husprogram med alle de moderne valg og løsninger, som 90% af kunderne efterspørger netop nu. Convenience er nøgleordet.

 

Løbende kontakt til potentielle kunder  

På grund af et stigende aktivitetsniveau for vores digitale online platform HusOnline søger vi en ny byggerådgiver til vores team. Som vores nye kollega kan du se frem til et meget selvstændigt job. Du guider og vejleder vores kunder godt igennem deres online bestilling. Og afholder de fleste møder på teams og kommunikation på chat og mail. Du vil møde vores kunder i udstillingshusene som vi har åbne hver weekend. Du kan forvente at skulle arbejde cirka to ud af tre weekender.

 

Konkretiser husdrømmene

Når interessen er vakt, holder du et onlinemøde med kunden, og her lytter du til de tanker og drømme, som de har lagt ind i vores helt nye husdesigner og hjælper med, hvad der kan lade sig gøre ud fra deres økonomi, byggegrund og ønsker. At bygge et hus er en kæmpe beslutning, og du hjælper kunden med at tage den. Når beslutningen er taget, begynder drømmen for alvor at tage form, og derfor sørger du for at:

  • Forventningsafstemme deres onlinevalg på husdesigneren
  • Holde et kontraktmøde på baggrund af deres valg 
  • Overdrage til tegnestue
  • Afholde online gennemgangsmøde med kunden og deres personlige byggeleder

 

Få frihed og fleksibilitet

Du bliver en del af en virksomhed med højt til loftet, hvor du kan være dig selv, og hvor humor og godt humør er værdsat. Vi er et stærkt team, og for os er det her en livsstil. Vi brænder for at skabe drømmehuse. Her er en stor fleksibilitet i hverdagen, og du planlægger selv din tid og nyder at møde kunderne ved arrangementer i vores udstillingshuse og ved onlinemøder m.v.

 

Salgsprofil med erfaring

Der kan være mange indgange til jobbet f.eks. har du flere års erfaring som ejendomsmægler, byggerådgiver med branchekendskab, bankrådgiver i pengeinstitut eller sælger hvor du f.eks. har hjulpet kunder med online købsprocesser.

Det er vigtigt, at du:

  • kan se mulighederne for salget og skabe den bedste løsning for kunderne
  • er serviceminded og imødekommende, da kundetilfredshed er et altafgørende parameter 
  • kan skabe og opbygge relationer via online medier
  • er vant til at arbejde selvstændigt
  • er god til at formulere dig skriftligt

 

Tiltrædelse og attraktiv lønpakke

Tiltrædelse 1. september 2023.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke som indeholder fast løn, provision, pension og sundhedsforsikring.

 

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/fk4r7w/huscompagniet/63trp5/byggeradgiver-husonline 

Ansøgningsfrist er mandag den 19. juni.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Peter Jakobsen på tlf.  30 32 19 69.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Om os

HusCompagniet bygger hvert år et stort antal huse sammen med vores kunder, og vi er med hele vejen – i rådgivning, projektering og byggeri.  Vores kunders hjem bliver bygget på et fundament af 50 års erfaring. Vi har 7 lokale kontorer med showrooms, 8 udstillingsbyer og over 50 forskellige udstillingshuse fordelt rundt i Danmark. Vi har dygtige, lokale byggerådgivere på alle vores kontorer, der hjælper familier med at forvandle deres boligdrøm til drømmebolig. Vi hjælper også familier med at bygge drømmeboligen i Sverige, og med investorer udvikler vi skønne rækkehusområder til udlejning. Du bliver en del af et motiveret team, der sætter barren højt og har et godt sammenhold.