HusCompagniet

 

Velkommen til HusCompagniet

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundernes drømme og give dem et hjem skræddersyet til dem. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige huse og materialer, som kan sættes sammen og placeres på alle tænkelige måder. Vi er de førende på markedet og tæller godt 400 kolleger fordelt på 14 lokationer over hele Danmark. Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi kåret som ”Årets Husbygger” fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk.

 

Tag kontakt til potentielle kunder 

Som vores nye byggerådgiver kan du se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du sætter dagsordenen. Du søger selv kunderne og tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside. Men det kan også være, at du møder dem i et af vores udstillingshuse til et af vores arrangementer, som vi holder et par gange om måneden.

 

Konkretiser husdrømmene 

Når interessen er vakt, holder du et møde med kunden, og her lytter du til deres tanker og drømme og ser på, hvad der kan lade sig gøre ud fra deres økonomi og ønsker. At bygge et hus er en kæmpe beslutning, og du hjælper kunden med at tage den. Når beslutningen er taget, begynder drømmen for alvor at tage form, og derfor sørger du for at:

  • tage kunden med ud i et af vores showrooms, hvor du hjælper med at vælge materialer
  • udarbejde et tilbud på baggrund af deres valg
  • holde et kontraktmøde 
  • få foretaget jordbundsundersøgelse og tale med landinspektør
  • udarbejde salgstegning og overdrage til tegnestue.

 

Få frihed og fleksibilitet

Du bliver en del af en virksomhed med højt til loftet, hvor du kan være dig selv, og hvor humor og godt humør er værdsat. Vi er et stærkt salgsteam, og for os er det her en livsstil. Vi brænder for at skabe drømmehuse. Her er en stor fleksibilitet i hverdagen, og du planlægger selv din tid alt efter, hvornår det passer med møder og deltagelse i arrangementer i vores udstillingshuse. Sidst men ikke mindst er vi et team, der hjælper hinanden med sparring i et åbent kontorlandskab.

 

Salgsprofil med flair for rådgivning

Vi foretrækker, du kommer fra en lignende stilling, og vi forestiller os, at du har erfaring fra ejendomsmæglerbranchen eller fra den finansielle sektor. Det er ligeledes en fordel, hvis du kender til byggebranchen. Derudover forventer vi, at du:

  • kan se mulighederne for salget og skabe den bedste løsning for kunderne
  • kan skabe og opbygge relationer gennem din imødekommende personlighed
  • er vant til at arbejde selvstændigt
  • har evnen til at lade dig begejstre koblet med et stort konkurrencegen
  • er serviceminded og imødekommende, da kundetilfredshed er et altafgørende parameter.

 

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/r4q34t

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Joakim Østergaard på tlf. 24 25 57 99

Vi ser frem til at høre fra dig.