HusCompagniet

Velkommen til HusCompagniet

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundernes boligdrømme og give dem et hjem skræddersyet til dem. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige huse og materialer, som kan sættes sammen og placeres på alle tænkelige måder. Vi er de førende på markedet og tæller over 450 kolleger fordelt på 16 lokationer over hele Danmark. Vi er kendt for vores kvalitet og har altid kundetilfredsheden i fokus, hvilket også ses tydeligt på vores høje Trustpilot score.

 

Tag kontakt til potentielle kunder

Som vores nye kollega kan du se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du sætter dagsordenen. Du søger selv kunderne og tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside. Dine kunder befinder sig i Midtjylland, og du arbejder fra vores kontor i Herning. Men det kan også være, at du møder dem i et af vores udstillingshuse, som vi har åbne hver weekend.

 

Konkretiser husdrømmene

Når interessen er vakt, holder du et møde med kunden, og her lytter du til deres tanker og drømme og ser på, hvad der kan lade sig gøre ud fra deres økonomi og ønsker. At bygge et hus er en kæmpe beslutning, og du hjælper kunden med at tage den. Når beslutningen er taget, begynder drømmen for alvor at tage form, og derfor sørger du for at:

  • tage kunden med ud i et af vores showrooms, hvor du hjælper med at vælge materialer
  • udarbejde et tilbud på baggrund af deres valg
  • holde et kontraktmøde
  • udarbejde salgstegning og overdrage til tegnestue

 

Få frihed og fleksibilitet

Du bliver en del af en virksomhed med højt til loftet, hvor du kan være dig selv, og hvor humor og godt humør er værdsat. Vi er et stærkt salgsteam, og for os er det her en livsstil. Vi brænder for at skabe drømmehuse. Her er en stor fleksibilitet i hverdagen, og du planlægger selv din tid alt efter, hvornår det passer med møder og deltagelse i arrangementer i vores udstillingshuse. Sidst men ikke mindst er vi et team, der hjælper hinanden med sparring i et åbent kontorlandskab.

 

Salgsprofil med flair for rådgivning

Der kan være flere indgange til jobbet. Men vigtigst er at du har en stærk salgsprofil og har erfaring med håndtere en salgsproces fra A-Z.

  • Du har måske en baggrund som ejendomsmægler, sælger, byggerådgiver eller fra den finansielle verden, og er nu klar til at tage dit salgsarbejde til nye højder
  • Eller du kommer fra en tilsvarende stilling, hvor du har hjulpet kunder med deres boligvalg

Det er vigtigt, at du:

  • kan se mulighederne for salget og skabe den bedste løsning for kunderne
  • kan skabe og opbygge relationer gennem din imødekommende personlighed
  • er vant til at arbejde selvstændigt og lader dit konkurrencegen udfolde sig helt

 

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/y47ket.

Ansøgningsfrist er d.1. november 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Salgschef Joakim Østergård på tlf. +45 24 25 57 99.  

Vi ser frem til at høre fra dig.