HusCompagniet

Velkommen til HusCompagniet

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundernes boligdrømme og give dem et hjem skræddersyet til dem. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige huse og materialer, som kan sættes sammen og placeres på alle tænkelige måder. Vi er de førende på markedet og vi er kendt for vores kvalitet og har altid kundetilfredsheden i fokus, hvilket også ses tydeligt på vores høje Trustpilot score.

 

Tag kontakt til potentielle kunder

På grund af stigende aktivitetsniveau søger vi en ny topsælger til stillingen som byggerådgiver. Som vores nye kollega kan du se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du sætter dagsordenen. Du tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside eller det kan også være, at du møder dem i et af vores udstillingshuse, som vi har åbne hver weekend. Dine kunder befinder sig i området fra Randers til Skagen, og du arbejder fra vores kontor i Aalborg.

 

Konkretiser husdrømmene

Når interessen er vakt, holder du et møde med kunden, og her lytter du til deres tanker og drømme og ser på, hvad der kan lade sig gøre ud fra deres økonomi og ønsker. At bygge et hus er en stor og vigtig beslutning, og du hjælper kunden med at tage den.

 

Få frihed og fleksibilitet

Du bliver en del af en virksomhed med højt til loftet, hvor du kan være dig selv, og hvor humor og godt humør er værdsat. Vi er et stærkt salgsteam, og for os er det her en livsstil. Vi brænder for at skabe drømmehuse. Her er en stor fleksibilitet i hverdagen, og du planlægger selv din tid alt efter, hvornår det passer med møder og deltagelse i arrangementer i vores udstillingshuse. Sidst men ikke mindst er vi et team, der hjælper hinanden med sparring i et åbent kontorlandskab.

 

Salgsprofil med flair for rådgivning

Der kan være flere indgange til jobbet. Men vigtigst er at du har en stærk salgsprofil og har erfaring med relationsskabende salg

  • du kommer fra en tilsvarende stilling, hvor du har hjulpet kunder med deres byggetanker
  • eller du har måske en baggrund som ejendomsmægler, sælger, byggerådgiver eller fra den finansielle verden, og er nu klar til at tage dit salgsarbejde til nye højder

Det er vigtigt, at du:

  • har et naturtalent for at afdække kundens ønsker for deres drømmehjem
  • kan se mulighederne for salget og skabe den bedste løsning for kunderne
  • kan skabe og opbygge relationer gennem din imødekommende personlighed
  • er vant til at arbejde selvstændigt og lader dit konkurrencegen udfolde sig helt
  • er serviceminded og imødekommende, da kundetilfredshed er et altafgørende parameter

 

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/ae27du

Ansøgningsfrist er tirsdag den 2. januar 2024

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte salgschef Thomas Lindholt på tlf. +45 26 23 08 55.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Om os

HusCompagniet bygger hvert år et stort antal huse sammen med vores kunder, og vi er med hele vejen – i rådgivning, projektering og byggeri.  Vores kunders hjem bliver bygget på et fundament af 50 års erfaring. Vi har 8 lokale kontorer med showrooms, 8 udstillingsbyer og over 40 forskellige udstillingshuse fordelt rundt i Danmark. Vi har dygtige, lokale byggerådgivere på alle vores kontorer, der hjælper familier med at forvandle deres boligdrøm til drømmebolig. Vi hjælper også familier med at bygge drømmeboligen i Sverige, og med investorer udvikler vi skønne rækkehusområder til udlejning. Du bliver en del af et motiveret team, der sætter barren højt og har et godt sammenhold.