HusCompagniet

 

Dine primære arbejdsopgaver

Som Business Controller vil du få et bredt og selvstændigt ansvar i vores Koncernøkonomiafdeling med varierende opgaver inden for controlling, månedsrapportering, månedsafslutning, optimering af processer, økonomiske analyser og deltagelse i økonomiske projekter. Dine opgaver vil således vedrøre økonomistyring i form af rapportering og analyse, men vil også omfatte fokus på det regnskabsmæssige fundament.

 

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har minimum 1-4 års erfaring som controller, revisor eller økonomikonsulent og med en relevant HD eller kandidatuddannelse. Du har stærke IT-kundskaber og gerne superbruger af Excel, endvidere vil erfaring med Business Central og PowerBI være en fordel. Du har gå på mod, gode samarbejdsevner, struktur, analytiske evner, systemflair og godt humør vægtes højt.

 

Hvem er du som person

Du trives med en varierende hverdag, som indeholder både ad-hoc analyse opgaver på koncern niveau, men også rutineprægede opgaver. Du evner at tænke innovativt i forhold til optimering af både rapportering og regnskabsmæssige processer. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og er initiativrig, engageret og proaktiv i opgaveløsning. Du er udadvendt og trives i et uformelt arbejdsmiljø med direkte kommunikation.

 

Vi tilbyder

  • At udvikle din analytiske værktøjskasse gennem ”on the job” erfaring 
  • Et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt kompetente og positive kollegaer
  • Et alsidigt arbejdsmiljø med et lavt hierarki og med eksponering til den øverste ledelse
  • Bred kontakt og sparring med resten af organisationen
  • Løn og ansættelsesvilkår der matcher dine kvalifikationer
  • Tiltrædelse snarest muligt

 

Spørgsmålet til jobbet

Har du spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Økonomichef Mathias Ringsted, mri@huscompagniet.dk eller telefon 29 60 89 26

 

Ansøgningen sendes til

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning samt dit CV hurtigst muligt via følgende link: https://app.jobmatchprofile.com/fk4r7w/huscompagniet/4ks6gg/business-controller

Ansøgningsfrist er d. 27. juni 2022.

 

Om HusCompagniet

HusCompagniet bygger hvert år mere end 1.800 hjem sammen med vores kunder, og vi er med hele vejen – i rådgivning, projektering og byggeri. Vores kunders hjem bliver bygget på et fundament af 50 års erfaring. Vi har 15 lokale kontorer med showrooms, 8 udstillingsbyer og over 50 forskellige udstillingshuse fordelt rundt i Danmark. Vi har dygtige, lokale byggerådgivere på alle vores kontorer, der hjælper familier med at forvandle deres boligdrøm til drømmebolig. Vi hjælper også familier med at bygge drømmeboligen i Sverige, og med investorer udvikler vi skønne rækkehusområder til udlejning. Du bliver en del af et motiveret team, der sætter barren højt og har et godt sammenhold.