Når jeres idéer kommer på tegnebrættet

Snart vil I se jeres drømme tage form. Uanset om I vælger et typehus eller får huset tegnet selv, skal jeres idéer og tanker ned på papiret.

Tegninger og tidsplaner
Selv et typehus kan have hundredvis af kombi­na­tions­muligheder. I skal derfor gennemgå jeres behov med bygge­rådgiveren i jeres byggefirma, så I får tegnet huset, som I vil have det. Herefter skal I gennemgå det videre forløb og fastsætte en indflytningsdato med jeres byggefirma. Et godt råd er at lade byggefirmaet tage ansvar for papirarbejde, byggestyring, kvalitet og økonomi, så I kan komme trygt i hus.

Praktiske spørgsmål
I forbindelse med planlægningen af jeres nye hus, er der meget, der skal tages stilling til. I skal beslutte, hvor på grunden huset skal ligge – og hvordan.
Husets placering skal blandt andet tilrettelægges efter, hvor I vil have mest sol, udsigt, og hvor indkørslen kan ligge. Få jeres byggefirmas byggerådgiver med på råd, så han kan vejlede jer.

Lad byggefirmaet ordne det basale
Inden byggeriet kan gå i gang, er der nogle grundlæggende forhold, der skal være i orden. Jeres byggefirma skal ud­arbejde statiske- og energiberegninger samt indhente byggetilladelse fra kommunen. Derudover skal der fore­tages en jordbundsundersøgelse, hvilket jeres bygge­firma skal sørge for. Vælg derfor et erfarent byggefirma, som varetager hele processen og rådgivningen, så I ikke skal bekymre jer om noget.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search