Drømmen bliver til virkelighed

Når det første spadestik bliver taget på den nøgne grund, går den sidste del af projektet i gang – og drømmen om jeres nye hjem vil snart blive til virkelighed.

Følg udviklingen
Byggeriet er en spændende fase, hvor I ser jeres drømme blive til virkelighed lidt efter lidt. Husk at tage kameraet med, når I besøger byggepladsen. Det er sjovt at se billederne af byggeriet, når I engang er flyttet ind i jeres hus. Hvis I har spørgsmål til byggeriet, skal I kontakte jeres byggefirma og eventuelt aftale et møde på byggepladsen, så I kan få afklaret dét, I er i tvivl om.
Ved afleveringen
Når jeres nye hus står klar, skal I gennemgå det med jeres byggeleder. Har I spørgsmål, er det vigtigt at få dem stillet. Er der fejl og mangler, skal disse skriftligt noteres og underskrives. Så sørger byggelederen for at få fejlen udbedret inden for den aftalte tid.

Husets pleje
Hvis ikke I allerede har fået den ved indflytning, så spørg efter en vedligeholdsmappe for huset. Det er en samling af manualer, anvisninger og råd til vedligeholdelse af gulv, vinduer, tekniske installationer, og lignende.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search