Find ud af hvad I har brug for

På et tidspunkt bliver jeres drømme mere konkrete. I begynder at tænke praktisk og stille spørgsmål til, hvad I får brug for i jeres nye hus.

Skal I have mere plads?
Når først byggeriet er i gang, er det for sent at finde ud af, at I ville have haft et gæsteværelse eller en dobbelt carport. Derfor er behovsfasen en vigtig proces, hvor I skal sørge for at få stillet jer selv og hinanden de rigtige spørgsmål, så I ikke kommer til at fortryde noget, når først huset er bygget.

Se på jeres hverdag
Tænk på hvad I gør i hverdagen, når I træder ind ad døren. Er jeres entré eller bryggers ordentligt indrettet?
Har I plads til alle sko og overtøj? Fortsæt turen til køkkenet, badeværelset, stuen, soveværelset, og så videre mens I overvejer, hvad der irriterer jer undervejs, og hvordan I kan gøre indretningen i det nye hus bedre.

Jeres behov nu – og i fremtiden
Når I har fundet ud af, hvilke behov I har til det nye hus, skal I også overveje, hvad jeres krav til huset bliver i fremtiden. Er I fristet af en ny boligtrend, som måske ikke holder i længden? Er indretningen fleksibel nok til jer? Overvejer I en familieforøgelse, eller er børnene ved at ”flyve fra reden”? Der er mange vigtige spørgsmål at tage stilling til.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search