HusCompagniet

Bæredygtige løsninger der betaler sig
Når I bygger nyt, har I mulighed for at vælge et væld af energieffektive løsninger til f.eks. varme og el. Løsninger, der skåner klimaet, og som gør jeres energiregning markant mindre. Ifølge Energistyrelsens beregninger vil den årlige varmebesparelse beløbe sig til 15.000 kr., hvis man sammenligner regningen fra en ældre gennemmoderniseret villa på 140 m2 med energimærke D med et nybygget hus i energiklasse A++.

Der er for alvor penge at spare på omkostninger til vedligehold, hvis I vælger nybyggeri fremfor et gammelt hus. Et hus fra HusCompagniet kræver nemlig minimalt vedligehold og I slipper for større reparationer mange år frem. Med en mærkbar besparelse på både energiregning og vedligehold, kan I opnå et markant højere rådighedsbeløb at bygge jeres drømmehus for.

 

 

Grønnere standarder
Hos HusCompagniet tilbyder vi som standard en lang række løsninger, der bidrager til et sundere og mere energivenligt hjem, og som tilsammen giver alle vores huse energimærke A. Det gælder blandt andet gulvvarme og central varmestyring, energivenlige vinduer og genindvindingsanlæg der sikrer en høj luftkvalitet i hjemmet hele året rundt.

Som køber af et nybygget hus vil I ofte også have individuelle ønsker, og her står HusCompagniets rådgivere til rådighed for at finde frem til de bedste, grønne løsninger, der passer til netop jeres hverdag. Hos HusCompagniet er det kun fantasien, der sætter grænser. Uanset om det er solceller på taget, jordvarmeanlæg, biopejs, regnvandsopsamler eller A+ mærkede hvidvarer. Mulighederne er rigtig mange og vi står klar med råd og vejledning, så vi sikrer, at jeres kommende hjem imødekommer jeres mål om et energivenligt hjem.