Se alle de nye kampagnehuse for 2017 og kom i gang med dit byggeri:

Kampagnepriser Sjælland

Byg 175 kvm til kun kr. 1.890.000 eller 209 kvm til blot 2.248.000,- Kampagnepriser – Læs mere her.

Kampagnepriser Midt- og Nordjylland

Kampagnepriser “Byg Nu” bl.a. 151 kvm til under 1,5 mio – Læs mere her.

Kampagnepriser Sønderjylland og Fyn

Kampagnepriser “Byg Nu” bl.a. 151 kvm til under 1,5 mio – Læs mere her.

Lave priser på individuelle enfamiliehuse i 2017

HusCompagniet bygger individuelle enfamiliehuse, som altid giver vi dig mulighed for at tilpasse huset dine og familiens ønsker, så din boligdrøm kan gå i opfyldelse.

Kampagnemodeller med prisen helt i bund

Drømmer I om et moderne og energivenligt hus opført fra bunden og tilpasset jeres specifikke behov og præferencer, har vi hos HusCompagniet gjort det nemt og billigt for dig med gode tilbud på de bedste kampagnemodeller. HusCompagniet har altid en række gode kampagnetilbud på forskellige huse, der kan rumme alle jeres drømme. Vi har lave kampagnepriser på et stort udvalg af vores huse over hele landet, der imødekommer jeres individuelle behov for husbyggeri.

Kom trygt i hus med et kampagnehus fra HusCompagniet

Som altid, når du bygger nyt hus med HusCompagniet, falder betalingen først, når huset er færdigt og nøglerne er klar til overdragelse. Det betyder en økonomisk tryghed fra start til slut, hvor du i samråd med din byggerådgiver kan følge byggeprocessen på tæt hold. Det kalder vi at komme trygt i hus, og det er blandt andet medvirkende til, at vi fem år i træk er kåret til Årets Husbygger på anmeld-håndværker.dk.