HusCompagniet

Hvilke ønsker havde I til jeres nye hjem?

 Da vi havde fundet grunden, sad vi med tre store ønsker til huset. Vi ville have loft til kip, en overdækket terrasse og en nedsænket stue. En god udnyttelse af dagslyset betyder også meget for os, så det var vigtigt, at huset blev placeret optimalt på grunden i forhold til verdenshjørnerne.

 

Hvordan oplevede I det at tegne huset i samarbejde med HusCompagniet?

Vi havde aldrig bygget et hus før, så vi satte os ned og skitserede huset, sådan som vi helst ville have det. HusCompagniets tegner forstod os rigtig godt og fik styr på plantegningen i første forsøg! Samtidigt var vores byggerådgiver en god sparring under hele forløbet. Hun kom med gode input, og vi fornemmede, at hun altid var ærlig og sagde sin mening – det betød meget for os i den store mundfuld, som det er at bygge et hus.

 

Hvad med selve byggeprocessen – hvordan forløb den?

Det tog præcis fire måneder, fra HusCompagniet gik i jorden, til vi fik nøglen til huset – lige til tiden. Vi fik lov at kigge med undervejs, og vi havde en rigtig god kontakt med vores byggeleder. Hvis vi havde kommentarer og ændringer, følte vi os hørt (ikke til besvær), og der var aldrig problemer med at udbedre fejl.

 

Hvad sætter I mest pris på i Jeres nye hjem?

Vores køkken/alrum, hvor der er masser af lys, udsigt fra de store vinduer og højt til loftet – det giver glæde hver eneste dag. I stuen fik vi lavet en siddebænk i et stort vindue, der nok er husets bedste sted at stresse af. Og så er der den integrerede garage, som vi egentlig havde fravalgt, men alligevel tog med i sidste øjeblik – den havde vi ikke kunne undvære.

 

Er der noget, som har overrasket undervejs?

At byggeprocessen forløb så gnidningsfrit og hurtigt! Men også at HusCompagniet ikke bare er et typehusfirma – der er masser af muligheder for at sætte sine egne unikke præg.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.