HusCompagniet

Lydlofter

Lydlofter er en væsentlig detalje, når man skaber rammerne om det liv, som skal leves i huset. Den nordiske stil, hvor der arbejdes med meget skarpt tegnede og enkle rum, med store glasfelter og højloftede eller dobbelthøje rum, er en del af manges drøm om den nye bolig. Netop denne stil kan have store udfordringer i forhold til lyd, og derfor opfordrer vi altid til at tage stilling til, om jeres egne behov og husets design vil have positiv effekt af lydlofter. 

 

Flotte og praktiske gulve

I alle vores huse er der altid gulvvarme. Det giver komfort og godt indeklima både ved klinker og trægulve. Når I vælger materialer til husets indvendige del, er det også en god idé lige at ofre nogle ekstra tanker på de valgmuligheder, som ikke lige kan ændres igen. Vores erfaring er, at klassisk udseende elementer og materialer ofte har en længere levetid.

Praktiske eller kreative vægge

Vi anbefaler i de fleste tilfælde malet filt og glasvæv på dine vægge, men foretrækker I flotte effekter med farver og mønstrede tapeter, vægge eller noget helt andet, er vi klar med konkrete eksempler og løsningsforslag.

 

Klinker, træ eller noget helt andet?

Hvad vil I gerne gå på? Vælg fx klinker i køkken og bad og træ eller laminat i resten af huset.

Vi giver jer et stort udvalg og hjælper jer med at komme sikkert i mål med en løsning, der matcher både behov og økonomi.

 

En væg er ikke bare en væg

Vægge kan være hele eller halve, hvide eller sorte. De kan afskærme og inddele, og I kan placere dem, lige hvor I vil, når I indretter jeres nye hus.