HusCompagniet
 

1. Indbygget opbevaring er kommet for at blive 

”Vores kunder har virkelig fået øjnene op for, at indbygget opbevaring er vejen til en optimeret og funktionel indretning – som samtidig har en æstetisk funktion, der højner værdien af rummet. Det gælder i hele hjemmet, hvor vi arbejder med at optimere alle kvadratmeter. Vores alkove med indbygget opbevaring er stadig populær, og den er et godt eksempel på genial pladsudnyttelse, ligesom en fuld skabsvæg fra gulv til loft. Som noget nyt har flere fået endnu mere fokus på deres bryggers, hvor det er populært at gøre plads til at kunne have et tørrestativ i et aflukket, ventileret skabsrum.” 

2. Vedvarende energi vinder frem 

”Flere og flere nybyggere tilvælger en eller flere vedvarende energiløsninger som solceller, jordvarme og luft til vand-varmepumpe. Årsagen er todelt – dels er mange blevet bevidste om den besparelse, der er at hente på den lange bane, og samtidig er det et fokuspunkt for flere at vælge nogle løsninger, som sikrer det laveste CO2-forbrug som muligt.” 

3. Organiske kontraster til de nye rammer  

”Varme materialer såsom fast inventar i egetræ eller træfinér bliver stadig mere populært at tænke ind i nybyg, fordi det sikrer en blød og organisk kontrast til de nye rammer. Vi ser især, at vores kunder vælger det til fx køkken og skabsinventar og på badeværelset samt på dørkarme og hoveddøren, ligesom trælameller på både hele vægge eller dele af en væg er et kæmpe hit.” 

4. Lækre farver – også i lofterne 

”Tone i tone-farver i er populære i både materialevalg, indretning og på væggene, hvor det hitter at male hele rummet i særligt beige og jordnære farver, som skaber en eksklusiv stemning. Samtidig ser vi en ny og spændende tendens, hvor folk vælger at få malet loftet med. Det skaber en hyggelig atmosfære. Når det kommer til valg af fliser og klinker til både bad og bryggers ser vi også, at folk i højere grad vælger beige og varme toner, frem for kølige farver, der tidligere har været populært.”

5. Spændende facader

”Udvendigt har vores kunder fået mere lyst til at skille sig ud - fx med en facade, hvor den klassiske mursten brydes af trælameller, skærmtegl eller en særlig zinkinddækning. Det giver en større fleksibilitet i udtrykket og kan være med til at skabe en bolig med sin helt egen identitet eller en bolig, som passer lige ind i dens naturlige omgivelser. Arkitektonisk er det, vi vil kalde en moderne palævilla, på vej ind i billedet, hvor boks og funkisstilen bliver twistet med vinduer med store sprosseformater. Det er en interessant udvikling, som viser, at de danske nybyggere er blevet mere kreative og modige i deres valg.” 

Når du bygger et nyt hus, er der masser af muligheder for at skabe et personligt, varmt og spændende udtryk i indretningen både inde og ude. Vi er klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at komme i mål med et drømmehus, du og din familie vil føle sig hjemme i. Du kan lade få inspiration til din individuelle indretning i vores udstillingshuse i hele landet, i vores showrooms i hele landet, i vores katalog, blandt de mange billeder på vores hjemmeside, og ovenfor guider vores chefarkitekt til de største indretningstendenser i HusCompagniet lige nu. Læs med om spændende facader, de største farvetrends, indbygget opbevaring, vedvarende energi og de hotteste materialer til dit nybyggeri. 

Få en skræddersyet plantegning 

I HusCompagniet tegner vi din plantegning fra bunden, præcis som du vil have den. Du er også velkommen til at komme med din egen plantegning, og så tager vores tegnestue udgangspunkt i den. Intet er låst i standarder. Du kan lade dig inspirere til den perfekte plantegning i vores store plantegningsbibliotek lige her.