HusCompagniet
  • Stilsikkert køkken og spiseområde kombineret i et stort køkken/alrum hvor lys, ild og naturmaterialer spiller hovedrollen.
Det er et meget spændende 1½-plans hus med trempel og dobbelt carport med plads til to biler. Arkitekturen er stram og minimalistisk, hvor carporten er tænkt godt ind i den rene stil. Her er intet udhæng på taget, hvilket i kombination med de murede facader og gavle samt træ/alu vinduer giver en løsning som er 100 % vedligeholdelsesfrit. Ovenlysvinduerne kombineret med den flotte frontspids giver et rigtig flot lysindfald i huset. Boligens hjerte er det store køkken/alrum med direkte forbindelse til stuen. Her er der også indbygget biopejs og adgang til et aktivitetsrum/multirum. På husets 1. sal er der plads til at nyde udsigten i en lille ”lounge/stue” hvor der samtidig er loft til kip samt adgang til soveværelse og et dejligt stort badeværelse med badekar. Derudover er der adgang til to store børneværelser. Alt i alt et rigtig lækkert hus fra HusCompagniet, hvor detaljerne ikke er overladt til tilfældighederne.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.