HusCompagniet
Fra carporten har du direkte adgang til husets fordelingsgang der forbinder husets værelser med husets hjerte, køkken/alrummet. Aktivitetsrummet danner rammen om et godt børneområde. Huset har en god funktionel indretning med en oplagt børneafdeling og et forældreafsnit med eget badeværelse. Det store køkken/alrum er lyst og rummeligt med en dejlig stor køkkenø der giver god mulighed for både madlavning og socialt samvær. Stuen er velindrettet med store glaspartier og god plads til sofaen.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.