HusCompagniet

Huset er opført i klassiske stil med fokus på at få mest muligt ud af hver eneste kvadratmeter ud fra princippet om at få ”mere for mindre”. Huset rummer hele 4 værelser, her i blandt forældreafdeling med soveværelse samt eget bad, køkken/alrum med åben forbindelse til stue, rummelig entre og stort bryggers samt ekstra badeværelse. Fra stuen er der udgang til en skøn overdækket terrasse.

Overalt i huset er der valgt lækre materialer med vægt på den hyggelige og stemningsfyldte atmosfære samt godt lysindfald med store vinduespartier. Desuden bydes gæster velkommen i tørvejr ved det overdækkede indgangsparti ved entreen ligesom der er tilknyttet en stor integreret carport med plads til begge biler.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 98 11 11 33

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.