HusCompagniet

Plads og rummelighed er prioriteret højt i dette vinkelhus. Fra den integrerede garage har I direkte adgang til husets bryggers, ligesom gæster bydes velkommen i tørvejr ved det overdækkede indgangsparti ved entreen.

I køkken/alrummet er der et lækkert vinrum samt sansevindue med skøn udsigt over haven. Der er med andre ord plads til at både børn og voksne kan hygge. Fra stuen er der udgang til en skøn overdækket terrasse. Overalt i huset er der valgt lækre materialer, med vægt på den hyggelige og stemningsfyldte atmosfære samt godt lysindfald med store vinduespartier.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 98 11 11 33

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.