HusCompagniet
Længehuset opføres i murstenene, B430 Bison, med sadeltag med afvalmet gavle og med tagstenene, Creaton Futura Sort engoberet. Vinduerne er Rationel Aura Plus 3 lags glas. De udvendige sålbænke laves som muret rulleskifte. En super indretning, med entré med indgang til bryggers. Børneafdeling med adgang til 3 gode børneværelser og badeværelse med bruseniche og væghængt wc. Dejligt lyst køkken/alrum med 2 udgange. Køkkenet får tilført ekstra lys fra ovenlysvindue, som er el-betjent og med regnsensor. Kontor eller ekstra børneværelse. Stue med gode vinduespartier og stort soveværelse med walk-in skab og med direkte indgang til badeværelse med bruseniche og væghængt wc. Der er klinkegulve i køkken/alrum, bryggers og badeværelser. Lofterne er 2 lags gipslofter, dog er der i køkkenet del med gipsloft med akustik-felter. Der er 3 stavs trægulve fra Tarkett, i Shade Eg Milky White TreS hvid mat lak, i værelser og stue. Der er i huset også centralstøvsuger og Nilan ventilationsanlæg, der sikrer et optimalt indeklima.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.