HusCompagniet

På Valborgs Vænge 12 kan HusCompagniet i år præsentere en spændende og ikke mindst funktionel bolig til den moderne familie.

Boligen har en optimal indretning med hele tre store værelser og to rummelige badeværelser samt et praktisk bryggers med en direkte adgang fra carporten, så man i dagligdagen kan komme tørskoet indenfor. 

I husets store køkken/alrum er der direkte udgang til syd/vest vendt terrasse via to store dobbeltdøre, og her kan man nyde udsigten til haven. Fra køkken er der udgang til østvendt morgenterrasse. Foruden en stor køkkenø indeholder køkkenet også en skabsvæg med et skjult depot. I alrummet er der god plads til spisebordet og en åben forbindelse til stuen. 

Boligens voksenafdeling indeholder et soveværelse med et praktisk walk-in og et rummeligt badeværelse.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 75 64 57 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.