HusCompagniet

Hverdagen i det store H-hus kan du bruge, som du vil, men selve huset kommer ikke til at tage ret meget af din tid. Der er ikke noget træværk, der skal males og efterses, og med 3-lags træ/alu-vinduer fra Rationel sparer du ikke bare på varmeregningen, men får også et flot vindue, som kræver et minimum af vedligehold. Huset er opført med Nova facadesten fra Strøjer Tegl og en sort funktionsmørtel, der sammen med sorte træ/alu vinduer, arkitekttagrender i zink, opmurede gavle og ingen udhæng giver et moderne og minimalistisk udtryk.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.