HusCompagniet

På en rummelig grund på 833 m2 ligger det 175 m2 store hus med integreret dobbelt carport på 38 m2 samt isoleret skur på 12 m2 med god plads til værktøj, haveredskaber og opbevaring. Herudover en sydvendt overdækket terrasse på 12 m2 og en stor have med plads til fritid og leg.

Huset, som indeholder 5 værelser inkl. stue, er moderne indrettet med praktisk voksen-/børneafdeling. Fra entregangen er der således adgang til bryggers, badeværelse og 2 af husets værelser. Bryggerset er praktisk indrettet med håndvask, vaskefaciliteter, teknik og desuden egen udgang og udvendig vandhane. Værelserne er indrettet med skabe og har alle en god størrelse på 11+ m2.
Husets hjerte er køkken/alrummmet, som er fremragende indrettet med indhak i toppen til køleskab, fryser og ovn samt et praktisk viktualierum og skøn alkove. I rummets midte er der en stor kogeø m. Quooker og plads til langt spisebord, som kan binde hele fællesskabet sammen. Som prikken over i'et, er der indsat et lækkert vinrum med New York'er-døre. De store vindues- og dørpartier i både køkken og alrum er med til at skabe et dejligt lysindfald og en fornemmelse af rumforlængelse til have og terrasse. Køkken/alrummet hænger sammen med stuen, hvor der ligeledes er god plads i et dejligt og åbent miljø. Endvidere er der fra køkken/alrum adgang til værelse/kontor og til sidst en gang, som fører til voksenafdelingen med stort soveværelse, separat walk in samt badeværelse m. dobbeltbruser. Materialevalget er eksklusivt. Bl.a. kan nævnes smukt sildebensparket i alle værelser og stue samt messingarmaturer og -dørhåndtag.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 97 22 35 23

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.