HusCompagniet

Det helt nye boligkvarter i udkanten af Viborg by, byder på både god folkeskole, børnehave og super indkøbsmuligheder og Houlkær Hallen og meget mere indenfor 2 km.  Her er I tæt på smukke naturomgivelser og i et nyt kvarter med både rækkehuse og parcelhuse.  Området Taphede bliver en helt ny og attraktiv bydel. Her bliver plads til ca. 1.500 boliger og 3.600 indbyggere i perioden 2020-2040.

Vi opfører 18 moderne rækkehuse i området og her er det muligt at have indflydelse på de indvendige materialevalg. 

Se også de attraktive byggegrunde i samme område  - her er det muligt at bygge netop jeres drømmehus. Se udstykningen her

 

 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

 

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.