HusCompagniet

Med denne 160 m2 funktionelle vinkelvilla får du alt det nyeste og med lavest mulige energiforbrug og fantastisk lysindfald fra de vedligeholdelsesfrie træ/alu vinduer.

Huset har 2 gode børneværelser ved entré og bryggers med eget badeværelse til børnene så de kan opholde sig i deres egen ende – utrolig praktisk især når børnene bliver skolesøgende.

Husets hjerte, er det store åbne køkken/alrum med højt til loftet med de skrå lofter, og her er direkte adgang til opholdsstuen kun adskilt af den lækre biopejs. Forældreafdelingen er placeret i modsatte ende af børneafdelingen som giver ro og fred med dejlig skabsvæg/garderobe og eget badeværelse i forbindelse med soveværelser – nemt og bekvemt.

Huset har endvidere en dejlig stor dobbelt carport med redskabsrum tæt beliggende på entre og bryggers.

Huset er opført i dejlig moderne kvalitetsmaterialer hele vejen rundt og venter kun på jeres møbler og en planlægning af haven efter jeres egne ønsker.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 48 21 29 90

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.