HusCompagniet

Arkitekturen er eksklusiv og tidløs, og bidrager samtidig til et minimum af vedligehold.

Planløsningen indeholder hvad de fleste familier efterspørger. Børneafdeling med 2 gode værelser og eget bad, kontor, samt master bedroom med tilhørende privat badeværelse. Dertil kommer både et lyst og rummeligt køkken/alrum og en stor stue. Disse rum ligger i forlængelse uden adskillelse, og giver derfor muligheden for at udnytte pladsen ved festlige lejligheder.

Den integrerede garage giver indtrykket af et endnu større hus. Garagen er udført med klinkegulv og filt på væggene, og fremstår derfor som en integreret del af huset, som kan udnyttes efter behov til både biler, opbevaring og gildesal.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 86 10 01 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.