HusCompagniet

Huset egner sig godt til den store, eller den sammenbragte familie, da den indeholder hele 4 værelser og 1 soveværelse. Ligeledes er både køkken/alrum og stue yderst rummelige med god plads til at samles.

Husets hjerterum, det rummelige køkken/alrum er udført med 15 grader skråloft, hvilket understreger følelsen af rummelighed. Troldtekt-lofterne bidrager til en fantastisk akustik når familien er samlet. Stuens fine størrelse udnyttes til fulde, da der udover det obligatoriske inventar også er plads til indretning af en lille kontorplads.

Udvendigt findes der to fantastiske terrasser på hver side af husets vinkel, som giver rig mulighed for at nyde de varme dage i læ for vind.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 86 10 01 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.