HusCompagniet

Her i huset er der masser af plads til både hverdag og gæster. Der er separat entré til „pænt brug“ og hverdags­indgang direkte fra carport. Ved entreen findes også tre store rummelige børneværelser, med eget badeværelse, inden man træder ind i det store lækre køkken/alrum med skrålofter. Der er en dejlig stor separat stue adskilt fra køkken/alrum med dobbelte franske døre, hvor det også er her der findes kontor, samt forældre afdeling med stor skabsvæg og eget badeværelse. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse, hvor havemøbler og grill altid kan stå i tørvejr.

 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.