HusCompagniet
Haslev er med sine knap 12.000 indbyggere den største by i Faxe Kommune. Haslev er en hyggelig handelsby med et godt udvalg af butikker og hyggelige caféer. I byen er også en velbesøgt biograf og en stor svømmehal. Du skal ikke langt uden for byen for at nde gårdbutikker og salg af lækre, lokale delikatesser.

Haslev er blevet kaldt "skolernes by". Foruden fire velfungerende folkeskoler, en privatskole og to idrætsefterskoler huser byen også Haslev Gymnasium og en teknisk skole.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.