HusCompagniet

Huset er udført med ét niveauplan, trods det er beliggende på en lettere skrånende grund. Nedtrapning i murværket imødekommer terrænet udvendig i stedet for indvendigt. 

Husets hjerterum, det rummelige køkken/alrum, forbinder forældre, -og børneafdeling. Fra køkken/alrummet er der, via skydedør, udgang til den overdækkede terrasse, hvor mange skønne timer kan tilbringes i ly for enten sol eller regn.

Der er monteret biopejs i væggen mellem køkken/alrum og stue, hvilket bidrager til den hyggelige stemning. Biopejsen er åben til tre sider, så denne kan nydes fra både stuen og køkkenet. 

Boligen indeholder: entré, bryggers, badeværelse, tre værelser, køkken/alrum med depot, i forbindelse med opholdsstue, samt soveværelse med eget bad og walk-in.

Overtagelse medio december 2022. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 86 10 01 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.