HusCompagniet
Det store køkken/alrum og stuen hænger sammen, blot opdelt af en muret skillevæg med indbygget biopejs, der gør rummene indbydende og levende. Herfra er der adgang til voksenafdelingen med soveværelse, walk in samt eget badeværelse. I den anden ende af huset finder du børneafdelingen med store rummelige værelser og separat badeværelse. Det er også i børneafdelingen, du finder den lyse og rummelige entré med rå mursten i den indbyggede garderobeniche. Huset er placeret optimalt på grunden med sydvestvendt terrasse og vinkler, der giver gode muligheder for sol og læ hele dagen. Huset er ligeledes placeret, så den integre­rede garage lukker af mod vejen, og man kan gå ugeneret i haven. Den dobbelte garage med direkte adgang til husets bryggers giver rig mulighed for at få familien og dine ind­køb tørre ind i huset i tilfælde af regnvejr. Ligeledes kan du i den store garage samle familie og venner til større fester og sammenkomster – en lille gildesal.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.