HusCompagniet

Husets hjerterum er det rummelige køkken/alrum, som forbinder husets øvrige rum på bedste vis.

I forbindelse med stuen findes en dejlig forældreafdeling, med eget bad. Børnene, eller de unge, har ligeledes egen afdeling med tilhørende bad og mulighed for privatliv, da der kan lukkes af fra køkken/alrummet. Der er tænkt gode opbevaringsmuligheder ind i boligen, med både et rummeligt bryggers og skabe på værelserne.

Muren i facadesten skaber en naturlig adskillelse mellem køkken/alrum og stue uden at lukke helt af, og giver samtidig hygge og varme til de 2 rum.

Boligen indeholder: entré, bryggers, 2 badeværelser, 2 værelser, 1 kontor, køkken/alrum, i forbindelse med opholdsstue, samt soveværelse med eget bad og skabsvæg.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 86 10 01 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.