HusCompagniet

Huset er yderst velindrettet med hele 5 værelser, fordelt på et forældresoveværelse med god skabsplads, 3 store børneværelser og et mindre kontor. Begge badeværelser er frit tilgængelige uden at man har et værelse som gennemgangsrum.

I husets opholdsrum, køkken/alrum og stue, opleves der en lys og afslappende atmosfære. Denne atmosfære er skabt ved hjælp af de store vinduespartier i det gennemgående køkken/alrum, samt to gode ovenlysvinduer i de skrå lofter. Der er leget med farverne på inventaret, som bidrager til flotte kontraster i det store lyse rum. Adskillelsen mellem alrum og stue er udnyttet til at indeholde et flot vinrum i NewYorker-stil i køkkenet, mens der i stuen findes en hyggelig alkove.

I den praktiske afdeling har vi et super godt depotrum, pænt gemt bag en køkkenlåge, separat entré og et rummeligt bryggers hvorfra man har sin daglige adgang til carporten.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 86 10 01 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.