HusCompagniet

De 181 m2 er optimal indrettet hvor du har tørskoet indgang via den integrerede carport til husets bryggers. Fra entreen har du direkte adgang til husets hjerte køkken/alrummet, hvor et lækkert vinrum med New Yorker parti skaber hygge.

Køkken/alrummet er forbundet med en fordeler gang til husets børneafdeling med to store værelser og et kontor med et der tilhørende badeværelse. 

Fra opholdsstuen er der indgang til husets forældreafdeling, bestående af et stort soveværelse, walk-in og eget bad samt udgang til den overdækkede terrasse. 

Alt i alt en eksklusiv bolig, hvor hver m2 er optimal udnyttet.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 65 92 75 55

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.